časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Seriál ORBIT MERRET představuje: osazování DPS

24. 9. 2015 | Orbit Merret | www.merret.cz

ORBIT MERRET je ryze česká firma a již téměř 30 let vyvíjí a vyrábí elektronická zařízení pro průmysl. V seriálu článků na webu postupně představíme jednotlivé skupiny výrobků.

Nejnovější: OR 700 - osazování DPS

Hlavními oblastmi práce ORBIT MERRET jsou digitální panelové měřicí přístroje (většinou univerzální), převodníky signálu, bargrafy, velkoplošné displeje, PLC a bezpapírový zapisovač a další zařízení automatizační a řídicí techniky. Celý proces – od návrhu, přes osazování, výrobu až po testování – pokrývá ORBIT MERRET vlastními silami. Společnost disponuje bohatým a moderním přístrojovým vybavením a volnou osazovací kapacitu nabízí také externím zájemcům. Přístroje ORBIT MERRET jsou často používány spolu se snímači. V této oblasti zastupuje firma několik předních výrobců snímačů, z nichž každý je jedničkou ve svém oboru. Jde o přímočaré potenciometry Novotechnik (DE), rotační potenciometry Contelec (CH) a lankové snímače Celesco (USA).

S přístroji ORBIT MERRET se díky jejich univerzálnosti setkáte na všemožných místech, a to jak oborově, tak geograficky. Od nejběžnějšího uplatnění v průmyslových nebo potravinářských provozech, přes ropovody v pouštích a velíny jaderných elektráren v hned několika zemích až po zaoceánské lodě. Nebo třeba v lékařské ordinaci, neboť firma vyrábí zařízení pro speciální radiologické vyšetření. ORBIT MERRET má certifikát pro použití svých výrobků v jaderné energetice a zdravotnictví.

V tomto seriálu Vám postupně představujeme výrobky firmy ORBIT MERRET. Pro více jsou Vám k dispozici webové stránky spoolečnosti a kontakty. 

Obsah seriálu článků „Orbit Merret představuje″

Na webu najdete:

Více také na www.merret.cz

 

ORBIT MERRET, spol. s r. o.

ORBIT MERRET, spol. s r. o.
Vodňanská 675/30
Praha 9
198 00
www.merret.cz

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021