časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Veletrh Věda Výzkum Inovace 2017

6. 12. 2016 | VVVI, s.r.o. | www.vvvi.cz

Termín dalšího ročníku Veletrhu Věda Výzkum Inovace se pomalu blíží. Brněnské výstaviště bude na přelomu února a března roku 2017 hostit lídry vědních oborů, nabídne prostory prezentaci nejnovějších poznatků vědy a techniky.


Návštěvníky svými expozicemi zaujmou nejen vědecké týmy, inovační firmy, samostatní výzkumníci, ale i vysoké školy, vědecké parky a výzkumné instituce. Nabídnou tak příchozím možnost seznámení s nejnovějšími poznatky v jejich specializovaných oborech, představí začínající, probíhající či již ukončené vědecké inovační projekty.

Zaměření veletrhu vědecko-technickým směrem otevírá prostor jak akademickým pracovníkům vysokých škol a univerzit, stejně tak i studentům středních a vysokých škol, zástupcům veřejných výzkumných organizací, pracovníkům inovačních center a technologických parků, ale i řešitelům dotačních programů v oblasti vědy, výzkumu a inovací. Důležité informace získají i majitelé a zaměstnanci firem zabývajících se tematikou VaVaI i samotní výzkumníci a inovátoři či široká odborná veřejnost.

Slavnostní zahájení Veletrhu Věda Výzkum Inovace 2017 proběhne za přítomnosti významných osobností klíčových vědních oborů i státní správy.

V rámci doprovodného programu veletrhu se bude konat mnoho konferencí, seminářů, přednášek, kulatých stolů i několik dalších networkingových akcí. Návštěvníci se setkají s investory a developery, se zástupci start-upů s inovačním potenciálem, inspirativně posnídají se zajímavými hosty a čeká je celá řada dalších zajímavých okamžiků.

Seznam vystavovatelů stále ještě není uzavřen a pořadatelé vyzývají: „Prezentujte s námi plánované i realizované výsledky vašeho výzkumu, vývoje a inovací. Těšíme se na Vás!“

Informace a přihlášku pro vystavovatele naleznete zde.

-rv-