časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Veletrh pracovních příležitostí iKariéra v Brně. Naskoč na koně!

24. 3. 2017 | IAESTE Česká republika | www.iaeste.cz

Na jakého? Na koně své kariéry, který Tě zaveze za vysněnou prací. Takového koně si totiž můžeš osedlat už 11. 4. na Fakultě podnikatelské na VUT v Brně. Veletrh pracovních příležitostí iKariéra přináší 70 technologických firem, které chtějí vsadit na nejlepší technické studenty.

Veletrh Ti nabízí možnost zajít přímo v kampusu VUT za svou vysněnou firmou. Můžeš se poptat, jak to u nich chodí, domluvit si pracovní pohovor, téma diplomky nebo bakalářky. Není se čeho bát, právě kvůli tomu zde firmy budou! Oslov je a zjisti co tě zajímá a možná budeš překvapený, kolik ti takový „pohovor nanečisto“ dodá odvahy, a že personalisté ve firmách jsou fajn lidé.

Kromě stánků firem tě čekají prezentace firem a také se můžeš zapojit do jejich workshopů. Dále budeš mít příležitost nechat si poradit, jak vylepšit svůj životopis. O radu můžeš požádat pracovníky ICV VUT nebo personalisty z vystavujících firem. A protože každé správné CV má mít fotku, najdeš zde také profesionálního fotografa a vizážistku. Kariérní příležitosti nakonec doplňují soutěže o hodnotné ceny a Fun Zóna.

Pořadateli 23. Veletrhu iKariéra jsou členové mezinárodní studentské organizace IAESTE (The International Association for the Exchange of Students for Technical Experience).Cílem IAESTE je pomáhat mladým technikům získávat zkušenosti nejen na domácí půdě, ale i v zahraničí prostřednictvím oborových stáží.

Chyť se otěží a rozjeď svou kariéru! Těšíme se na tebe v úterý 11. 4. 2017.

Více informací najdeš zde.

Tiskové materiály IAESTE

Podívejte se na video z veletrhu iKariéra 2016: