časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Společnost Renesas Electronics a Audi uzavřeli strategické partnerství

15. 7. 2015 | 4-traders | www-4-traders.com

Společnost Renesas Electronics, největší světový dodavatel mikrořadičů a vysoce pokročilých polovodičů pro automobilový průmysl oznámila ustanovení strategického partnerství s automobilkou Audi v rámci programu Audi Progressive SemiConductor Program (PSCP) s cílem uspíšit technický pokrok v automobilovém průmyslu.

Toto strategické partnerství zahrnuje řídící oblasti, jakými jsou hnací jednotka, podvozek, karoserie a bezpečnost; infotainment řidiče a asistenční systémy; a v neposlední řadě nejnovější aplikace včetně automatizované jízdy, systému uceleného auta a elektrického pohonu.

Audi uzavřela strategické partnerství s Renesas Electronics

Společnost Renesas Electronics je předním inovátorem v oblasti průmyslového odvětví mikrořadičů. Jednoznačným důkazem je technologie MONO, stejně jako průkopnická role společnosti ve vývoji 28nm výrobního procesu,“ uvedl Ricky Hudi, ředitel Electric/Electronic Development v Audi. „Jsem potěšen, že s námi v rámci spolupráce na našem programu Progressive SemiConductor Program pracuje tak novátorský, prvotřídní a spolehlivý partner, jakým je společnost Renesas. Spojíme naše síly a zvýšíme kvalitu zpracování, úroveň pohodlí a inteligenci našich aut o další stupeň.“

Jsme potěšeni, že můžeme být jako strategický partner Audi součástí tohoto unikátního programu,“  řekl Ryuji Omura, výkonný místopředseda společnosti Renesas Electronics. „Je nám ctí, že si nás automobilka Audi vybrala pro naši vyspělou technologii a vysokou úroveň kvality. Spolupráce s Audi je pro společnost Renesas velmi důležitou zkušeností a příležitostí k hlubšímu porozumění evropského automobilového průmyslu.

Celá zpráva na 4-traders

Image Credit: HBI

-jk-