časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Digitální transformace Danfoss na veletrhu SPS

7. 11. 2019 | Danfoss s.r.o. | www.danfoss.cz

Objevte skrytou inteligenci

Globální megatrendy jsou mimořádně důležitými faktory při překonávání výzev během stále rostoucí industrializace. Mezi tyto megatrendy se řadí změna klimatu, urbanizace, dodávky energie, elektrifikace a digitalizace. Inteligentní frekvenční měniče patří mezi nejdůležitější komponenty, které má průmysl k dispozici pro dosažení optimálního využití vzácných zdrojů s cílem šetrné obnovy klimatu.

Proto na veletrhu SPS 2019 v Norimberku představí společnost Danfoss Drives svá nová řešení a koncepty, jak mohou operátoři a výrobci zařízení flexibilně a snadno integrovat inteligentní frekvenční měniče do svých příslušných automatizačních systémů. Důležitým zaměřením řešení je zvýšení produktivity, dostupnosti a energetické účinnosti.


Získejte okamžitý přehled o svých relevantních datech – tímto způsobem mohou operátoři a výrobci strojů těžit z Industry 4.0 uvnitř svých systémů

Vzdálené monitorování – získejte úplný přehled o vašem systému

Návštěvníci stánku společnosti Danfoss Drives se naučí, jak minimalizovat náklady a rizika pomocí služeb DrivePro®. Tyto služby zahrnují mimo jiné nové funkce pro preventivní a prediktivní údržbu. Kromě toho nabízí Danfoss kompletní a okamžitý přehled frekvenčních měničů v daném systému pomocí vzdáleného monitorování, přičemž jsou přehledně prezentovány všechny údaje týkající se aplikace. To umožňuje operátorům ovládat jejich zařízení nebo jednotlivé strojové systémy v reálném čase.

Softwarové nástroje Danfoss – podporují vás po celou dobu životnosti měniče

Pro každodenní práci potřebují konstruktéři, nákupčí a odborníci na údržbu rychlý a snadný přístup k různým informacím o svých pohonech. Inteligentní softwarové nástroje společnosti Danfoss vám mohou pomoci při plánování projektů, objednávání, uvádění do provozu, údržbě a diagnostice. Tyto nástroje tyto úkoly zjednodušují a zrychlují a zefektivňují provádění. Přesně zjistěte, jak snadné je použití těchto nástrojů, a to návštěvou stánku, kde je sada softwarových nástrojů, MyDrive® Suite, testována, aby ji mohli návštěvníci prozkoumat.

Vyšší účinnost – skladování energie v průmyslových závodech

Inteligentní skladování a využití energie je v průmyslových aplikacích stále důležitější. Připojte se ke konverzaci se specialisty společnosti Danfoss o tom, jak nejmodernější hybridní řešení mohou stabilizovat napájení a snížit náklady na energii.

Všechna řešení prezentovaná na stánku aktivně podporují vývoj a implementaci Industry 4.0 a umožňují tak řešení problémů ve vztahu k úkolům, které vycházejí z megatrendů zítřka.

SPS 2019 – Navštivte Danfoss na veletrhu v hale 3A stánku 430.

Tiskové materiály Danfoss