časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Murrelektronik pro kvalitu a spolehlivost

30. 11. -0001 | Murrelektronik CZ spol. s r.o. | www.murrelektronik.cz

Při práci v redakci časopisu ELEKTRO již dlouhá léta mediálně spolupracujeme s nadnárodní společností Murrelektronik. V poslední době jsme zaregistrovali zajímavý způsob, jak firma ukazuje svoje aktivity, upozorňuje potenciální zákazníky na významné skutečnosti z výrobního procesu, seznamuje s novinkami ze své produkce, s tím, jak zajišťuje podporu zákazníkům a další detaily toho, co je základním krédem společnosti – Stay Connected – Zůstaňte ve spojení.

Při práci v redakci časopisu ELEKTRO již dlouhá léta mediálně spolupracujeme s nadnárodní společností Murrelektronik. V poslední době jsme zaregistrovali zajímavý způsob, jak firma ukazuje
svoje aktivity, upozorňuje potenciální zákazníky na významné skutečnosti z výrobního procesu, seznamuje s novinkami ze své produkce, s tím, jak zajišťuje podporu zákazníkům a další detaily toho, co je základním krédem společnosti – Stay Connected – Zůstaňte ve spojení.

Podstata prezentace spočívá v souboru videoklipů na zmíněná témata. Klipy jsou umístěny na firmním kanálu YouTube a přehledně uspořádány na webové stránce Murrelektronik – ZDE. Osm z firemních videoklipů a čtveřice instruktážních klipů k online nákupu jsou namluveny anglicky a opatřeny českými titulky. Délka klipů se pohybuje mezi 2 a 6 minutami, tedy právě tolik, aby i uspěchaný zájemce mohl na vlastní oči nahlédnout do pomyslné kuchyně Murrelektronik.

V této sekci naší webové stránky v průběhu letních měsíců postupně uvádíme jednotlivé videoklipy spolu se stručnými anotacemi. Již nyní jsou k dispozici tyto: 

  1. Spínaný zdroj Emparro 3 (umístěno 13.7.)
  2. Murrelektronik – zůstaňte ve spojení (umístěno 15.7.)
  3. Transformátory od Murrelektronik (umístěno 20.7.)

Průběžně nasazujeme další, sledujte tedy tento článek nebo domovkou stránku časopius Elektro www.eel.cz. K prohlédnutí Vás zve redakce časopisu ELEKTRO a společnost Murrelektronik CZ.

Murrelektronik CZ spol. s r.o.

Murrelektronik CZ spol. s r.o.
Průmyslová 762
Stod
333 01
www.murrelektronik.cz

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021