časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

IQRF Wireless Challenge II: soutěž o nejlepší bezdrátovou aplikaci

1. 11. 2015 | IQRF Aliance | www.iqrf.org

IQRF Alliance vyhlašuje druhý ročník soutěže IQRF Wireless Challenge o nejlepší aplikace využívající bezdrátovou technologii IQRF a nabízí odměny v hodnotě přes 100 000 Kč.

IQRF Alliance vyhlašuje soutěž IQRF Wireless Challenge II. „Využijte své schopnosti, navrhněte nejlepší aplikaci pro bezdrátovou technologii IQRF a bojujte o ceny v hodnotě přes 100 000 Kč″, to je výzva programátorům, vývojářům, technikům a studentům z celého světa.

Soutěž je otevřena od 1. 11. 2015 do 29. 2. 2016. Soutěžní projekty mohou vytvářet jednotlivci i celé týmy. Soutěžící mají jako podporu možnost koupit IQRF vývojové nástroje se slevou až 65 %. Finálové klání nejlepších projektů bude probíhat formou interaktivního veletrhu v dubnu 2016.

Soutěžte v kategoriích Developer nebo Student

Jako Developer můžete přihlásit jakoukoli kreativní bezdrátovou aplikaci. Jako Student se letos zaměřte na téma světlo, sítě světel a bezdrátové osvětlení. Část soutěže Student je určena studentům škol přihlášených do mezinárodní sítě škol IQRF Smart School.

Mezi hlavní ceny patří finanční odměny a vývojové nástroje, ale také podpora ve Start-up programech Jihomoravského inovačního centra. Vybraným soutěžícím pomůžeme rozběhnout novou firmu nebo uvést na trh jejich produkt. Nadějným technikům rádi nabídneme zaměstnání.

Soutěž probíhá pod záštitou Ministerstva průmyslu a obchodu České republiky a Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy České republiky. Mezi partnery soutěže patří IARIA (International Academy, Research, and Industry Association), technické univerzity a mnoho významných odborných periodik. Hlavním sponzorem je technologická společnost MICRORISC s.r.o.

Bližší informace k soutěži naleznete na www.iqrf.org/contest

Kontakty: 

Kategorie Developer, PR: Adéla Slezáková, +420 734 622 706

Kategorie Student, IQRF Smart School: Ivona Spurná, +420 777 775 735

E-mail: contest@iqrf.org
Web:
 www.iqrf.org/contest
Adresa:
IQRF Alliance s.r.o., Průmyslová 1275, 506 01 Jičín