časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Záložní zdroje Galaxy VM

25. 2. 2015 | Schneider Electric CZ, s.r.o. | www.schneider-electric.cz

Galaxy VM je vysoce efektivní, kompaktní třífázová ochrana napájení se snadnou instalací. Glalaxy VM lze snadno integrovat do stávajícího elektrického, fyzického i monitorovacího prostředí a je určeno pro středně velká datová centra či průmyslové objekty.

Galaxy VM je ústřední součástí komplexního řešení Schneider Electric pro management energií v datových centrech a průmyslových aplikacích. Galaxy VM využívá nejmodernější technologie soustředěné v koncepci režimu ECOnversion. Jejich cílem je snížení nákladů na energie při dosažení co nejvyšší účinnosti. Galaxy VM snadno připojíte do své elektrické sítě díky vlastnostem jako je velmi široký rozsah vstupního napětí, odolnost při velké zátěži, zkratový výkon a integrovaná záložní ochrana poskytující vynikající kvalitu elektrické energie. Velmi kompaktní Galaxy VM lze také snadno připojit k vašim systémům pro správu zařízení - vyhovuje požadavkům na inteligentní monitorování a poskytuje flexibilní možnosti klasického i modulárního skladování energie. Tím se snadno přizpůsobí řešení specifických potřeb.

Galaxy VM umožňuje vrchní i spodní vstup kabelů bez nutnosti další boční přídavné skříně, plný servisní přístup z přední strany, montáž zadní strany na stěnu a servisní podporu při uvedení do provozu. To z něj dělá jedenu z nejsnadněji provozovatelných a servisovatelných UPS ve své třídě.

 

Vlastnosti

Přizpůsobivost

Flexibilní design - k dispozici v široké škále konfigurací, aby vyhověl každému pracovnímu prostředí

Široká škála využití

Pokročilé prvky - vynikající výkon chlazení, velmi malé harmonické zkreslení díky IGBT usměrňovači, kompenzace účiníku vstupního proudu (imput power factor correction) a velká účinnost .
Kompatibilita s generátorem - umožňuje čisté a nepřetržité napájení všech zařízení v případě potřeby napájení z generátoru.
Sledování životního cyklu - podpora prediktivní údržby tak, aby byla zajištěna kontinuita celého systému UPS (zdroj nepřerušeného napájení).
Možnost přidání paralelní kapacity - zvyšuje celkový výkon pomocí provozu více záložních zdrojů současně.
Schopnost paralelní redundance - napájení připojených zařízení více záložními zdroji pro zvýšení redundance systému

Uživatelská přívětivost

5x8 start-up servis v ceně zařízení - pro plné pokrytí tovární zárukou
Vyměnitelné baterie - umožňuje rychlé rozšíření okamžité kapacity nebo výměnu stávajících bateriových modulů. Instalované moduly systém automaticky rozpozná.
Horní a spodní kabelový vstup - umožňuje kabeláž z horní a dolní části, bez nutnosti dalších skříněk, které poskytují úspory a flexibilitu k instalaci.
Kolečka zabudovaná do skříně - usnadňují manipulaci během instalace.

Ovladatelnost

Integrovaná správa sítí - umožňuje kompletní dálkové monitorování a ovládání UPS. Umožňuje sledování vzdálených UPS prostřednictvím webového prohlížeče nebo průmyslového standardu Network Management System.
LCD dotykový displej grafika - plnobarevný text a animované diagramy snadno zobrazí režimy provozu, parametry systému a alarmy.
LED indikátory stavu - rychlý přehled o stavu jednotky a napájení umožňuje okamžitou vizuální kontrolu.
Mimic Diagram - umožňuje okamžitý přístup k informacím o stavu UPS.

Bezpečnost

Okamžitá zpětná vazba o vnitřní ochraně - zesílená ochrana před systémovými anomáliemi
Odolnost proti otřesům - celokovové skříně splňují IBC požadavky na seismickou zónu 2. stupně

Údržba

Servisní přístup z přední strany - zjednodušuje instalaci a údržbu a minimalizuje požadavky na prostor pro UPS
Krátká střední doba do opravy (MTTR) - servisní přístup z přední strany zajišťuje dostupnost všech přípojných bodů, aby se co nejvíce urychlila výměna baterie.
Různé úrovně služeb - s možností výběru dodání většího balení nebo jednotlivých servisních dílů jsou servisní služby koncipovány tak, aby si zákazník mohl vždy vybrat přesně to, co od záložního zdroje očekává.
Technická podpora - technickou podporu zajišťují zkušení inženýři připravení zodpovědět vaše dotazy, takže Vy můžete pracovat v klidu a s jistotou, že pomoc, kterou potřebujete, je k dispozici tehdy, když ji potřebujete.

Celkové náklady na provoz a vlastnictví

Režim ECO - provozní režim, který udržuje nepoužívané elektrické komponenty v dobrých napájecích podmínkách pro dosažení vysoké provozní účinnosti bez kompromisů v ochraně
Velká účinnost - vysoká míra účinnosti zůstává stabilní i při nižších úrovních provoznho výkonu
Robustní provoz - bez poklesu výkonu až do – 0 °C.
Široký rozsah vstupního napětí - určený pro náročné elektrické prostředí, šetří baterii.

Bilžší informace o Galaxy VM naleznete ZDE

 

Schneider Electric CZ, s.r.o.
Thámova 13
Praha 8 - Karlín
186 00

Tel.: +420 281 088 111
Fax: +420 224 810 849
E-mail: podpora@schneider-electric.com
www.schneider-electric.cz

 

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021