časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Zahraniční účastí na MSV dominují Čína a Německo

13. 6. 2016 | Veletrhy Brno, a. s. | www.bvv.cz

Mezinárodní strojírenský veletrh dlouhodobě patří k projektům s nejvyšším podílem zahraničních vystavovatelů, a to nejen v rámci brněnské veletržní správy, ale i v celé střední a východní Evropě. Letos zájem zahraničí ještě vzrostl a podle aktuálního stavu přihlášek podíl zahraničních účastníků dosáhne přibližně 50 procent. Pozitivně se zde projevil rozvoj obchodních vztahů s Čínou, která byla vyhlášena partnerskou zemí MSV 2016.

Veletrhy Brno MSV

Očekává se masivní účast čínských firem, kterým je vyhrazen celý pavilon A1. Čína se tak poprvé v novodobé historii stane nejpočetněji zastoupenou zahraniční zemí na MSV. Tradičně početná zároveň zůstává účast Německa, kterému patří suverénní druhá příčka. Počtem přihlášených firem dále následují Slovensko, Rakousko a Itálie.

Řada zemí se na veletrhu bude prezentovat oficiálním stánkem s kolektivní prezentací firem. Vedle Číny chystají oficiální expozice také další asijské státy, potvrzena již je Korea zastoupená agenturou KOTRA (Korea Trade-Investment Promotion Agency) a v jednání je Thajsko.

Rusko bude zastoupeno oficiální prezentací federálního města Sankt Petěrburg zaměřenou na inovativní podnikání, vzdělávání a výzkum, oficiální expozice na MSV otevřou také Slovensko, Rakousko a další státy.

Na veletrhu PLASTEX bude vůbec poprvé vystavovat Portugalský plastikářský svaz, který na rozsáhlém stánku představí nabídku řady portugalských výrobců.

Více informací naleznete na internetových stránkách www.bvv.cz/msv/.

Tiskové materiály Veletrhy Brno, a. s.

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021