časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

VOŠ a SPŠ elektrotechnická Františka Křižíka na Schola Pragensis 2013

23. 12. 2013 | |

Hlavní město Praha a Odbor školství, mládeže a sportu Magistrátu hlavního města Prahy uspořádaly ve dnech 21. až 23. listopadu 2013 v Kongresovém centru Praha XVIII. ročník výstavy Schola Pragensis 2013. Záštitu nad tímto ročníkem výstavy převzala Mgr. Ludmila Štvánová, radní pro školství a volný čas.

Výstava byla zaměřena na prezentaci středního školství prostřednictvím výstavních expozic pražských středních škol všech druhů a typů. Součástí výstavy byla také přehlídka řemesel a cechů, v jejichž stáncích byla pro žáky základních škol a jejich pedagogický doprovod organizována soutěž v řemeslných dovednostech.

Velký zájem na výstavě budil stánek VOŠ a SPŠ elektrotechnické Františka Křižíka (viz obr.). Ti, kdo do stánku zavítali, se mohli seznámit nejen s obory vyučovanými na této škole a aktivitami, které škola nabízí studentům nad rámec běžné docházky (sportovní vyžití, exkurze, výlety na zajímavá místa v ČR i v zahraničí), ale i získat informace o obsahu přijímacího řízení nebo o uplatnění absolventů. Stánek oživovalo několik pultů s výukovými roboty, zařízeními ze stavebnice Merkur nebo jinými cvičnými instalacemi, které studenti v rámci praktické části výuky vytvořili a na výstavě zájemcům sami prezentovali.

Stránky VOŠ a SPŠ Františka Křižíka
 

 

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021