časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Veletrh Light+Building slaví dvacáté narozeniny

23. 12. 2019 | Anna Roubíková | Happy Materials, s. r. o. | www.happymaterials.com

Přijeďte se podívat do Frankfurtu nad Mohanem. V areálu frankfurtského výstaviště se bude 8. až 13. března 2020 konat již dvacátý ročník mezinárodního veletrhu osvětlení a techniky budov Light+Building. Současně s ním se uskuteční i samostatný veletrh Intersec Building, zaměřený na zabezpečovací techniku.

Motto dvacátého ročníku je: Connecting, Pioneering, FascinatingConnecting se zaměřuje na progresivní řízení energií, propojené zabezpečení, chytrá města a elektrickou infrastrukturu. Pioneering se soustředí na to, jak by mohly být už existující produkty přeměněny v budoucnosti. Fascinating se věnuje designovému osvětlení.

Light+Building představí v roce 2020 nový koncept doprovodného programu. Doprovodný program bude rozdělený do čtyř kategorií: Emotion, Selection, Skills a Career. V kategorii Emotion zájemci najdou přehlídku trendů Trend Forum pro sezonu 2020/2021 a zjistí, co se skrývá pod trendy Organic sculptures, Studied masterpieces a Inventive collages. Návštěvníci by si neměli nechat ujít ani soutěž Design Plus powered by Light+Building, ve které budou hodnoceny produkty s inovativním designem zaměřené na budoucnost a úsporu energie.

V kategorii Selection se bude udílet několika cen. Mezi ně patří AIT Award pro nejlepší interiérový architektonický projekt, Innovation Award for Architecture and Technology, která ocení produkty z architektonického a technologického hlediska. Bude uspořádána soutěž pro studenty architektury wa award a Young Design, které se zúčastní mladí designéři svítidel.

Hlavním bodem programu sekce Skills bude soutěž BUILTWORLD Innovation Forum by Light+Building, zaměřená na inovace z oblasti konstrukce budov. Zde se představí 25 start-upů. V Technology Foru a Architects Foru budou probíhat přednášky a diskuse s experty.

Kategorie Career je určená pro mladé talenty. Například v programu University Area se představí vysoké školy zaměřené na elektrotechniku, automatizaci budov a architekturu a budou zde prezentovat své studijní programy.

Více informací o veletrhu zájemci naleznou na webových stránkách www.light-building.messefrankfurt.com.

Vstupenky lze pořídit online na webových stránkách www.visitortickets.messefrankfurt.com.

Anna Roubíková, Happy Materials, s. r. o.,
Obchodní zastoupení Messe Frankfurt pro ČR a SR


 Vyšlo v časopise Světlo č. 6/2019 na straně 11.
Tištěná verze – objednejte si předplatné: pro ČR zde, pro SR zde.
Elektronická verze vyšlých časopisů zde.