časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

62. mezinárodní strojírenský veletrh začíná

8. 11. 2021 | Veletrhy Brno, a. s. | www.bvv.cz

Inovativní průmyslové technologie od českých i zahraničních lídrů trhu představuje tento týden Mezinárodní strojírenský veletrh na brněnském výstavišti. Návštěvníci se mohou těšit na nové roboty či zajímavá řešení pro transport a logistiku. Velkým lákadlem je expozice Digitální továrny 2.0, která se nachází v pavilonu F.

Návštěvníky čeká také nabitý program plný odborných konferencí. Hned první den se zaměří na perspektivy e-mobility, v úterý nás čeká Fórum aditivní výroby, které hlásí zaplněnou kapacitu. Kompletní doprovodný program lze najít na webu.

Zájemce potěší i balicí linka Packaging Live, která se už několik let těší velké pozornosti. Tentokrát ji lidé najdou v pavilonu A2 a balit se budou lahodné oříšky.

Abychom na veletrhu vytvořili co nejbezpečnější prostředí, je vstup podmíněný prokázáním bezinfekčnosti na základě systému O–N–T. V případě, že nejsou lidé očkování nebo nemají ochrannou lhůtu po prodělání nemoci, musí absolvovat test v certifikovaném testovacím centru. Test je možné udělat také u každého vstupu na výstaviště, a to za 50 korun. Kapacita testovacích míst na výstavišti je však omezená, doporučujeme proto přijít už s platným certifikátem.

Nejvýhodnější vstupenka na veletrh je za 250 korun a lze ji pořídit pouze on-line. Na místě zaplatí dospělí 300 korun, studenti a důchodci o 50 korun méně.

Veletrh je otevřený vždy od 9 hodin, první čtyři dny zavírá v 17 hodin, v pátek už v 16 hodin.

Tiskové materiály BVV