časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Twistujte (nejen) v kuchyni!

18. 7. 2013 | |

Zásuvková jednotka TWIST je jako stvořena pro kuchyň či kancelář, ale stejně dobře vynikne např. i v obýváku. Provedení v nerezové oceli či matném chromu se dobře hodí do moderních interiérů.
Díky kompaktnímu designu a velmi nízké montážní hloubce ji lze snadno integrovat do kuchyňských linek či kancelářských stolů. Bez problémů ji lze instalovat nad šuplíky, kterým nijak nepřekáží.
Že momentálně zásuvky nepoužíváte? Chytře je schovejte uzávěrem, kterým jednoduše otočíte! A pokud zásuvky potřebujete? Však víte...

Přednostmi tohoto systému jsou zejména velmi malá instalační hloubka (cca 40 mm), kompaktní rozměry (HxØ: cca 42,5 × 115 mm), prostorová úspornost, jednoduchá a rychlá instalace, vhodnost pro dodatečnou montáž, možnost z výběru provedení v nerezové oceli nebo matném chromu, certifikace a ocenění Red Dot Product Design Award 2012. TWIST je tak kompaktní, že jej lze namontovat i nad šuplíky.

Díky své hloubce a fl exibilnímu kabelovému vývodu (spodnímu či bočnímu) je TWIST tak kompaktní, že může být instalován do téměř všech typů stolů. Dokonce nepřekáží ani šuplíkům.

Podrobnosti naleznete na www.est-praha.cz

Leták se specifikacemi si můžete stáhnout ZDE.
 

 

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021