časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Super multifunkční relé SMR-B

25. 7. 2014 | |

Společnost ELKO EP, lídr v oblasti chytrých elektroinstalací, přichází s multifunkčním relé, které díky 10 funkcím dokáže ovládat jak teplotu v místnosti, tak i spínání žárovek a k tomu vám ušetří. Relé SMT-B bylo vyrobeno především proto, aby svým majitelům ušetřilo peníze, které by jinak zbytečně protopili, prosvítili (roční úspora může dosáhnout až 1200 Kč). Proto je primárně určeno těm, kteří pravidelně zapomínají na zapnutý žebřík, rozsvícené světlo a jiná elektrická zařízení.

Ani naprostý laik na elektroinstalace se nemusí jeho zprovoznění obávat, nastavení SMR-B je velice rychlé a jednoduché. Jedná se o multifunkční relé určené pro montáž do instalační krabice, pod tlačítko nebo vypínač do stávající elektroinstalace. Jde o výhodné a rychlé řešení náhrady standardního vypínače za paměťové relé.
Při jeho ovládání se setkáte pouze s několika základními úkony. Po dobu časování vám bude svítit kontrolka a jeho požadovaný čas budete přidávat opakovaným stisknutím tlačítka (1x stisk na 30 minut, 2x stisk pro 1 hodinu, atd.) Pokud bude potřeba nastavený režim vypnout, stačí provést pouze dlouhé stisknutí tohoto tlačítka.

Možnosti jeho využití v domácnosti i v komerční sféře jsou s ohledem na jeho nízkou cenu velmi široké, nabízí až deset funkcí, umožňuje spínání i úsporných žárovek a je vhodné pro spínání větších zátěží.

Multifunkční relé SMR-B koupíte v eshopu za 464,- Kč s DPH.

Více informací o společnosti ELKO EP na www.elkoep.cz, www.inels.cz nebo na facebooku www.facebook.com/ElkoEP


 

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021