časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Společnost RS Components uvádí na trh v ČR a Polsku široký sortiment nebezpečných produktů

20. 4. 2016 | RS Components | cz.rs-online.com

Všechny produkty plně vyhovují místním předpisům a jsou označeny štítky v místních jazycích. 

Společnost RS Components (RS), obchodní značka společnosti Electrocomponents plc (LSE:ECM), která je celosvětovým distributorem pro inženýry, učinila významný krok k ještě větší spokojenosti zákazníků v Polsku a České republice. Již v čase vstupu na tyto trhy před pěti lety nabídla široký sortiment produktů a počínaje březnem mohou zákazníci v online obchodě společnosti RS zakoupit také sortiment nebezpečných produktů plně vyhovující jejich požadavkům. 

Díky rozšíření sortimentu mohou zákazníci uspokojit větší část svých potřeb u společnosti RS a nemusí tak hledat jiné distribuční kanály. Tímto krokem společnost reaguje na zájem zákazníků o sortiment nebezpečných produktů vyhovujících místním předpisům. Zvýší se tím také viditelnost značky, především proto, že důležitou část této nabídky tvoří produkty vlastní značky distributora s názvem RS Pro.

Při uvádění nového sortimentu na trh byl brán ohled na splnění veškerých legislativních požadavků. Všechny chemické produkty jsou klasifikovány a označeny v souladu s evropskými nařízeními. Součástí první dodávky každého produktu klasifikovaného jako „nebezpečný pro zásobování“ je bezpečnostní list (SDS). List SDS se používá při hodnocení rizik souvisejících s ochranou zdraví a bezpečnosti práce, které zákazníkům pomáhá při zavádění opatření pro ochranu zaměstnanců před újmou na zdraví. Nejnovější verze listu SDS bude vždy k dispozici ke stažení z webové stránky společnosti RS nebo prostřednictvím zákaznického servisu RS. Společnost se zavazuje dodávat plně kompatibilní produkty se správnou podpůrnou dokumentací.

Kromě zavádění nových produktů vlastní značky RS Pro společnost RS spolupracuje i s předními značkami jako jsou Electrolube, Ambersil a CRC Industries. „Podařilo se nám zavést všechny související systémy a vytvořit potřebné distribuční sítě, takže počet značek bude i nadále narůstat. Naším cílem je splnit všechny požadavky zákazníků, řekla Katarzyna Rycman, Project & Process Manager Eastern Europe, která byla zodpovědná za implementaci chemických produktů do nabídky pro střední a východní Evropu. 

Více než 400 produktů z nové řady je dodáváno klíčovými výrobci chemických produktů, společnostmi Electrolube a CRC Industries. Společnost RS úzce spolupracuje se značkou Electrolube Ltd již 30 let a se značkou CRC 15 let. 

Společnost Electrolube je celosvětový dodavatel speciálních chemických produktů pro elektrotechnický průmysl. Neustále zvyšuje svůj podíl na trzích ve více než 55 zemích po celém světě a nabízí inovativní řešení v následujících kategoriích produktů: ochranné nátěry, regulace teploty, kontaktní maziva, zapouzdřování, pryskyřice, čisticí produkty a pomůcky pro údržbu a servis. Electrolube je vedoucím výrobcem několika produktových skupin a vyrábí na třech kontinentech.

Společnost CRC Industries Europe se sídlem v Belgii již více než 50 let vyrábí širokou škálu chemických produktů pro údržbu. CRC nabízí širokou škálu čističů, mazacích tuků, maziv, antikorozních prostředků, lepidel, barev a mnoha dalších speciálních produktů, které splní požadavky profesionálních uživatelů. Základ nabídky tvoří aerosoly, její součástí je však také mnoho produktů ve větších baleních. Značka CRC také nabízí široký sortiment produktů pro potravinářství. Názvy těchto produktů obsahují zkratku FPS (Food Processing Safe – Bezpečný pro potravinářství).

Oba výrobci garantují vysokou kvalitu a opakovatelnost produktů, používají vysoce kvalitní suroviny a dodržují nejpřísnější kvalitativní normy ve všech oblastech výzkumu, vývoje a marketingu. Na svých webových stránkách také nabízejí možnost registrovat se k odběru automatických upozornění o změnách listů SDS produktů vybraných zákazníkem.

Robert Dudzik, Country Manager Eastern Europe, je potěšen rozšířením sortimentu: „Již nějakou dobu víme, jak důležitá je pro naše zákazníky možnost objednávat nebezpečné produkty. Věnovali jsme mnoho úsilí tomu, abychom jim to umožnili, a jsem si jistý, že to naši zákazníci ocení a budou se na nás obracet ještě častěji, než dosud.″

Tiskové materiály RS Components 

RS Components Sp. z o.o.

RS Components Sp. z o.o.
ul. Puławska 303
Warszawa
02-785
cz.rs-online.com

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021