časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Společnost Eaton se zúčastní Stavebního veletrhu on-line se svým řešením chytré instalace

14. 1. 2021 | Eaton Elektrotechnika s.r.o. | www.eatonelektrotechnika.cz

Zúčastněte se a zjistěte, jak ušetřit za energie nebo jak řídit svou domácnost pohodlně přímo z pohodlí mobilního telefonu.

V termínu 22. – 23. ledna 2021 se uskuteční první Stavební veletrh on-line a společnost Eaton u toho nemůže chybět. Veletrh je určený pro každého, kdo se zajímá o bydlení, plánuje stavět či rekonstruovat a vybírá si ty nejlepší dodavatele. Eaton si pro všechny zájemce připravil prezentaci svého řešení chytré instalace, které vám představí odborníci a certifikovaní partneři společnosti. Ti budou po celou dobu trvání veletrhu připraveni odpovědět na jakékoliv vaše dotazy a pomoci vám při rozhodování. Zúčastnit se můžete z pohodlí domova, on-line a zdarma.

V dnešním zrychleném světě se na vás ze všech stran řítí požadavky a informace a tak je skvělé, když můžete nechat některé starosti na někom jiném. A právě proto jsou zde systémy pro chytrý domov, které vám pomohou s organizací vaší domácnosti. Představte si, že přijdete domů a příchodová cesta je osvícená. Ráno vstáváte a žaluzie se automaticky zvednou. Topení se sepne vždy tak, jak je potřeba. Už nikdy nebudete řešit problém s tím, jestli jste zapomněli zhasnout nebo vypnout některé spotřebiče. O vše bude postaráno za vás.

Přesně takto fungují systémy pro chytrý domov. Umožňují vám ovládat na dálku celý svůj domov. Regulace vytápění, ovládání osvětlení a žaluzii, klimatizace, garážová vrata, bazén. Kromě pomoci s organizací domácnosti tyto systémy umožňují také značné úspory energií. Systém xComfort od společnosti Eaton nabízí flexibilní řešení, ať už jde o stávající byt či dům a nebo se teprve chystáte ke stavbě.

Pokud byste si přáli pro začátek vyzkoušet dílčí výhody chytré instalace a například jednoduše ovládat osvětlení, stmívání, topení nebo klimatizaci, můžete zvolit naprogramované sady Go Wireless. Ty zajistí snadné ovládání osvětlení, stmívání, rolet, klimatizace a vytápění. Jejich instalace je rychlá, pohodlná a cenově dostupná. Vše je navíc bez použití kabelů a jakéhokoliv sekání a sady jsou vhodné do zabydlené domácnosti i do nového domu.

Veletrh bude zahájen v pátek 22. ledna v 9:00. Pro získání vstupenky zdarma je potřeba se zaregistrovat zde. Po zahájení veletrhu a registraci budou zájemci prioritně přesměrováni na stánek společnosti Eaton, aniž by bylo potřeba hledat v celé nabídce vystavovatelů. Neváhejte, zaregistrujte se a poraďte se s námi o tom, jaké řešení je pro vás to nejlepší. Kromě dalších odborníků se na vás bude těšit i Jaromír Pávek, který je specialistou v oblasti chytré domácnosti a který vám tuto oblast představí a poradí, proč by takové řešení nemělo chybět ani u vás doma. Kromě konzultací a videohovorů s odborníky budou k dispozici také veškeré materiály ke stažení, dokumenty, návody, soukromé „místnosti“ pro dotazy naživo a mnoho dalšího.

Využijte živý kontakt s našim odborníkem. Rádi Vám objasníme, co je chytrá domácnost a proč byste si ji měli pořídit.

Vyhledat vhodného odborníka můžete ZDE

Více informací o systému xComfort naleznete ZDE.

Více informací o sadách GoWireless naleznete ZDE.

Tiskové materiály Eaton Elektrotechnika

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021