časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Skupina LAPP aktualizuje své logo

4. 6. 2018 | LAPP Czech Republic s.r.o. | www.lappgroup.cz

Skupina LAPP, celosvětový výrobce a dodavatel kabelové technologie a kompletního kabelového řešení na míru, aktualizuje své logo.  

Používáním názvu LAPP - velkými písmeny a bez dodatků - podtrhuje společnost svou mezinárodní orientaci. Jedno jméno a jedno logo pro celou skupinu, která poskytuje zákazníkům stejnou spolehlivou službu - kdykoliv a kdekoliv. Nové logo bylo poprvé představeno 23. 4. 2018 při příležitosti zahájení veletrhu Hannover Messe.

Nová značka je reakcí skupiny LAPP na skutečnost, že původní výrobce kabelů se rozvinul v systémového poskytovatele kabelových řešení. Různá označení jako "Lapp Kabel" nebo "Lapp Cable", která byla používána v mnoha zemích od založení společnosti v roce 1959, zmizí. V posledních letech se skupina LAPP stala úspěšným dodavatelem značkových výrobků a kompletních kabelových řešení pro řadu průmyslových odvětví a aplikací, o čemž svědčí pozitivní hospodářské výsledky. Za uplynulý hospodářský rok došlo k nárůstu světového obratu LAPP o 13,9 %. "Nyní je ten správný čas na to, abychom měli po celém světě jedno jméno a používali jednotné logo," vysvětluje předseda představenstva skupiny LAPP pan Andreas Lapp. "V dnešní době už není tak důležité, v jaké zemi naši zákazníci kupují naše výrobky a kam jsou dodávány - pracujeme dlouhodobě jako mezinárodní tým, a to je přesně to, co očekávají naši zákazníci" pokračuje Andreas Lapp.

Změna je logickým krokem ve vývoji společnosti, ale je také společným rozhodnutím rodiny Lapp - LAPP je stále LAPP.

Tato skupinová změna je doprovázena změnou názvů české a slovenské pobočky, které nyní lépe korespondují s označením LAPP poboček po celém světě. Původní názvy LAPP KABEL s.r.o. a LAPP SLOVENSKO, s.r.o. měníme na nové oficiální názvy společností:
LAPP Czech Republic s.r.o.
LAPP Slovakia s.r.o.

Tiskové materiály LAPP

 

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021