časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Samostatně stojící kompaktní nerezové rozváděčové skříně FSM-X a FSM-O

22. 11. 2020 | CONTEG, spol. s r. o. | www.conteg.cz

Samostatně stojící kompaktní nerezové rozváděčové skříně FSM-X (obr. vlevo) a FSM-O (vpravo) od firmy CONTEG jsou kvalitní jednodveřové nerezové skříně určené pro venkovní i vnitřní instalace.

Samostatně stojící kompaktní nerezové rozváděčové skříně FSM-X (obr. vlevo) a FSM-O (vpravo) od firmy CONTEG jsou kvalitní jednodveřové nerezové skříně určené pro venkovní i vnitřní instalace. Díky použité nerezové oceli, ze které jsou obě rozváděčové skříně vyrobeny, jsou vhodné do průmyslového prostředí, kde se kladou nároky na vysoký stupeň čistoty a odolnosti vůči okolnímu prostředí.

rozváděčové skříně FSM-X Conteg rozváděčové skříně FSM-O od firmy CONTEG

Řada FSM-O je navíc opatřena práškovou barvou s UV ochranou, a je vhodná i do vnějšího prostředí. Skříně jsou dostupné v sedmnácti velikostech od rozměru 1 400 × 600 × 300 až po 2 000 × 1 600 × 500 mm. Kompaktní svařovaná konstrukce je vyrobena z profilovaných bočních panelů spojených příčnými profily. Tento technologický postup výroby splňuje maximální požadavky na tuhost a 700kg nosnost rozváděčové skříně. FSM-O a FSM-X lze díky designu spodního rámu používat i bez přídavného podstavce. K vytvoření různých montážních ploch a rovin nabízíme bohatou škálu systémového příslušenství navrženého pro optimální využití profilu rámu. Ke skříním nabízíme i řadu příslušenství a komponenty pro řízení vnitřního prostředí, jako jsou topné jednotky, ventilátory s filtrem, či aktivní chladicí jednotky.


CONTEG, spol. s r. o., Na Vítězné pláni 1719/4, Praha 4, 140 00,
tel.: +420 565 300 361, e-mail: obchod@conteg.cz, www.conteg.cz

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021