časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

PHOENIX CONTACT otevřel v brněnském areálu CTZone nový showroom

29. 8. 2014 | |

Phoenix Contact, dceřiná společnost německé firmy, je dodavatelem komponentů, systémů a řešení v oblasti elektrotechnických projektů, elektroniky, elektrotechnických součástek a automatizace v České republice a na Slovensku. V areálu brněnského CTZone otevírá svůj showroom.

Phoenix Contact, která v loňském roce oslavila 20 let působení na trhu v České republice je v brněnském komplexu CTP již od roku 2008. V prostorách showroomu bude společnost předvádět své výrobky, které jsou určeny nejen do rozvaděčových skříní. Konkrétně jsou to například svorky a příslušenství, materiály pro značení svorek, vodičů a zařízení, relé, převodníky napětí, napájecí a záložní zdroje, přepěťové ochrany, PCB konektory a průmyslové konektory. Součástí showroomu jsou i školicí místnosti, ve kterých společnost Phoenix Contact bude organizovat semináře, školení a setkání se zákazníky i partnery společnosti s cílem maximálně pomoci při hledání reálných úspor při projektování, výrobě i provozu svých zařízení.

Phoenix Contact založila v Německu na začátku roku 2013 společnost E-Mobility, která se zaměřuje na činnost skupiny v oblasti elektromobility a její rozvoj. Při slavnostním otevření brněnského showroomu budou proto k vidění i elektromobily a elektronické komponenty pro nabíjecí stanice a infrastrukturu nabíjení. Společnost Phoenix Contact tomuto novému odvětví vývoji nových technologií věnuje velkou pozornost hlavně pokud jde o specifické požadavky automobilových výrobců a jejich nároky na výzkum a řízení jakosti.

„Je pro nás velmi důležité, aby naši zákazníci našli vše potřebné na jednom místě. Velice si proto vážíme spolupráce se společností CTP, která nám umožnila pronájem jednotky pro showroom ve stejném areálu, kde nyní sídlíme,“ uvedl Martin Lahoda, jednatel ze společnosti Phoenix Contact. Koncept CTZone, ve kterém Phoenix Contact sídlí, byl navržen společností CTP pro malé podnikatele a větší firmy, jejichž cílem je vytvoření sítě maloobchodních či servisních prodejen v blízkosti centra města. 
 




Phoenix Contact, s. r. o.
Dornych 47b
Brno
617 00

tel.: +420 531 015 728, +420 542 213 401
fax: +420 542 213 701
e-mail: obchod@phoenixcontact.com
www.phoenixcontact.cz


 

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021