časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Panasonic: Vyberte si spínací výkon, jaký opravdu potřebujete – MOSFET

14. 9. 2021 | Panasonic Electric Works Europe AG | www.panasonic-electric-works.cz

Společnost Panasonic Industry rozšiřuje polovodičová relé řady APV o modely s možností spínat vysoké výkony. Moderní průmyslová automatizace, energetické systémy a další zařízení jsou v dnešní době velmi specializovaná zařízení, která kladou vysoké nároky na komponenty a to včetně spínacích prvků jako jsou polovodičová relé.

Panasonic: Vyberte si spínací výkon, jaký opravdu potřebujete – MOSFETSpolečnost Panasonic Industry rozšiřuje polovodičová relé řady APV o modely s možností spínat vysoké výkony.

Moderní průmyslová automatizace, energetické systémy a další zařízení jsou v dnešní době velmi specializovaná zařízení, která kladou vysoké nároky na komponenty a to včetně spínacích prvků jako jsou polovodičová relé. Nové modely optočlenů APV společnosti Panasonic Industry mohou spínat výrazně vyšší výstupní napětí nebo proudy, než tomu je u stávajících modelů.

Dodávají se v miniaturizovaném provedení SSOP a poskytují galvanické oddělení 1500 V mezi řídicím a spínacím obvodem. Nový vysoce výkonný typ APV3111GVY spíná přímo MOSFETy pro vysoké zátěžové proudy a to díky generovanému výstupnímu napětí 18 V použitému pro jejich řízení. To vede ke snížení počtu součástek na desce plošných spojů.

APV1111GVY přichází na průmyslovou scénu v kontextu s požadavky na vysokorychlostní spínání větších proudů a vyniká pozoruhodným výstupním proudem 45 μA pro rychlé buzení brány MOSFET. Toto polovodičové relé přináší řešení pro miniaturizované vysoce výkonné aplikace v širokém rozsahu teplot v oblasti napájecích zdrojů, měřicích zařízení, akumulátorových systémů a mnoho dalšího.

Panasonic Electric Works Europe AG, Veveří 3163/111, 616 00 Brno,
tel.: +420 541 217 001, 
e-mail: ludek.bartak@eu.panasonic.com, www.panasonic-electric-works.cz

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021