časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Ovládací skříně pro výrobce strojů

8. 12. 2017 | okatec, spol. s r. o. | www.okatec.cz

Sortiment nabídky ROLEC zahrnuje robustní hliníkové skříňky a také systémy závěsných ramen a ovládacích panelů pro průmyslové použití.

Ovládací skříně multiPANEL okatec

Ovládací skříně multiPANEL umožňují integrovat nepřeberné množství funkcí. Například skříň multiPANEL DISPLAY na své přední straně umožňuje montáž ovládacího panelu nebo čelního skla pro dotykové ovládání. Po montáži téměř nejsou patrné okraje, panel je ideálně plochý a jeho spojení s přední stranou pouzdra je trvalé. Jsou-li zapotřebí výřezy pro spínače a další ovládací prvky, společnost ROLEC v rámci servisní služby zhotoví úpravy ve výrobním závodě podle specifikace od zákazníka.

Skříň multiPANEL70 má zcela plochou zadní stěnu. Dodává se buď zcela šroubovatelná, nebo otvírací – s vnitřními závěsy a zámkem. V otvírací verzi jsou dvířka zasazena v robustním rámu o hloubce 15 mm, což zvětšuje montážní hloubku na 85 mm. V nabídce jsou dvířka o hloubce 60 mm, celková hloubka je pak 130 mm. Pro vnitřní instalaci lze využít také dvířka, na přání zákazníka jsou na nich upevněny příchytky.

Puristický design skříní multiPANEL je předurčen pro moderní stroje. Materiálem je hliník, čelní desky o tloušťce 3 mm jsou ze slitiny Al Mg, s povrchovou úpravou eloxováním. Zadní stěna je lakovaná na odstín hluboká černá. Krytí je IP65.


Vyšlo v časopise Elektro č. 12/2017 na straně 46. 
Tištěná verze – objednejte si předplatné: pro ČR zde, pro SR zde.
Elektronická verze vyšlých časopisů zde.

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021