časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Ochrana „Ethernetu“

21. 3. 2021 | SALTEK, s. r. o. | www.saltek.eu

Rozvoj průmyslových sítí Ethernet, resp. obecně strukturovaných sítí, nekončí a dále se rozvíjí. Dřívější síť Ethernet v současné době a zejména v budoucnosti bude přenášet různé druhy signálů i pro internet věcí (IoT) v průmyslu.

Rozvoj průmyslových sítí Ethernet, resp. obecně strukturovaných sítí, nekončí a dále se rozvíjí. Dřívější síť Ethernet v současné době a zejména v budoucnosti bude přenášet různé druhy signálů i pro internet věcí (IoT) v průmyslu. Vždy jde o důležitá data, která nikdo nechce ztratit, a také zajištění kontinuálnosti provozu je velmi žádané. Proto je zde klíčová ochrana před přepětím.

Společnost SALTEK s. r. o. na tento nezastavitelný vývoj reaguje novým typem chytrého montážního boxu DL-PL-RACK-1U do racku 19" pro montáž SPD modulů. Klíčovým benefitem je snadná manipulace s moduly SPD ve stylu Plug&Play bez nutnosti přerušit provoz např. výrobních technologií – se všemi ekonomickými důsledky. Společné zemnění přes konstrukci boxu zajišťuje minimalizaci kabeláže. Tento box zajistí ochranu až šestnácti nezávislých linek v 1RU zástavbě. Typy zásuvných modulů SPD DL-...-M a DL-...-R-M pokrývají ochranu všech běžných kategorií rychlosti přenosu dat včetně verzí s napájením po Ethernetu (Power Over Ethernet – POE) a různou napěťovou hladinou. Nový chytrý box a SPD moduly jsou v prodeji od 1. 4. 2021. Více pak najdete na: www.saltek.eu/vyrobky


SALTEK, s. r. o., Drážďanská 85, 400 07 Ústí nad Labem,
tel.: +420 475 655 511, e-mail: info@saltek.cz, www.saltek.eu

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021