časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Nový stroj od firmy Schleuniger – CrimpCenter 64 SP: Vyrábějte rychleji, přesněji a efektivněji

5. 3. 2020 | SENO, spol. s r. o. | www.seno.cz

Inovativní prvky nového Schleuniger CrimpCenter 64 SP zajišťují vysoce efektivní procesy nastavování strojů a poskytují významné zvýšení produktivity o 8 až 14 % ve srovnání s jeho předchůdci. Například s nově vyvinutým systémem rychlé výměny Dual ToolingShuttle můžete připravit novou zakázku, zatímco výroba stále běží, změnit aplikátory a koncovky za pouhých 30 s a ušetřit více než jednu minutu na operaci ve srovnání s konvenčními způsoby seřizování.

Nový výkonový balíček CrimpCenter 64 dále nabízí rozsáhlý seznam inovací: Výchozí hodnoty specifické pro aplikaci pro parametry procesu, automatické řízení pneumatického tlaku dopravních pásů a uchopovacích systémů, sofistikovaná rovnací jednotka a nově vyvinutá konstrukce koleček pro velmi tenké a náročné kabely. Přidejte k tomu nově vyvinutý systém pro odkládání hotových výrobků, který zajišťuje dokonalou synchronizaci celé výrobní dávky. S integrovaným sledováním krimpovací síly pro více skupin koncovek a funkcí split cyklu je možné standardně zpracovávat koncovky v pásech s uzavřeným otvorem pro krimp.

Pro podrobnější informace kontaktujte SENO, spol. s r. o. nebo navštivte stánek číslo 3.11 v pavilonu F na výstavě Amper 2020.

Tiskové materiály SENO

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021