časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Nový koncept veletrhů PRAGOALARM/PRAGOSEC se osvědčil

1. 7. 2012 | |

Veletrh PRAGOALARM letos prodělal asi nejradikálnější proměnu ve své dvaadvacetileté historii. Zásadní změna komunikace a propagace, zkvalitnění a rozšíření doprovodného programu, bonusy pro vystavovatele a cílená orientace na profesionálního návštěvníka, zejména z řad projektantů, stavbařů, municipální sféry i majitelů a správců nemovitostí, neznamenalo sice desetitisíce návštěvníků, ale přineslo právě specifickou a kvalitní strukturu potenciálních zákazníků pro vystavující firmy. Pozitivní ohlasy významných firem i odborných partnerů a také úspěch zcela nové sekce chytrého bydlení
PRAGOSMART představují pro tradiční veletrh solidní základy a velký potenciál k úspěšnému rozmachu v dalších letech.

Pražské Výstaviště v Holešovicích se ve dnech 5. - 7. června 2012 stalo místem pro setkání odborníků a podnikatelů nejen ze stavebnictví. Na veletrhu se pod společným mottem „Bezpečnost Vám ušetří“ představilo 64 vystavovatelů, kteří nabídli návštěvníkům komplexní služby a efektivní řešení pro bezpečnost & úspory. Na výstavě věnované zabezpečení, požární ochraně staveb a inteligentním technologiím budov proběhla řada konferencí a seminářů, jejichž společným jmenovatelem bylo hledání úspor v oblasti bezpečnosti a zabezpečení ve firmách, v průmyslových a kancelářských budovách nebo na úřadech či v bytových domech. Na odborný veletrh dorazilo celkem 2 066 návštěvníků.

Doprovodný program se věnoval především novým trendům v řešení bezpečnosti, ale nevynechal ani téma korupce a efektivních úspor při zadávání výběrových řízení. V přednáškovém sálu proběhla debata odborníků nad aktuálními trendy v oblasti protipožární ochrany budov nebo o problematice mechanického či elektronického zabezpečení bytových domů a kancelářských budov. Zajímavé tipy pro efektivní zajištění bezpečnosti a ochrany obyvatelstva si z doprovodné konference odnesli pracovníci krizových orgánů měst a obcí a bezpečnostní manažeři firem se zúčastnili kritické debaty o spolehlivosti a účinnosti bezpečnostních systémů.

Poradenské centrum zase majitelům bytových domů, zástupcům bytových družstev, společenství vlastníků, majitelům firem a dalším investorům, kteří v posledních letech houfně řeší modernizaci, úspornější provoz a zabezpečení svých nemovitostí a majetku, nabídlo inspiraci, rady a základní informace o možnostech zabezpečení, ochrany, prevence a přehled produktů, služeb a řešení dostupných na českém trhu. Poradenské centrum se uskutečnilo pod záštitou MVČR a celý projekt byl tematicky úzce propojen s doprovodným programem veletrhu.

Celou závěrečnou zprávu i s ohlasy vystavovatelů si můžete stáhnout ve formátu .pdf ZDE, nebo přečíst na stránkách Incheba Praha.

 

foto: Incheba Praha

 

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021