časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

NOARK inovuje skladové hospodářství

27. 6. 2017 | NOARK Electric Europe | www.noark-electric.cz

Společnost NOARK Electric Europe, s. r. o., je na českém trhu již šestý rok. Několikaletý růst postupně dospěl do stadia, kdy je třeba pro zkvalitnění služeb a v zájmu zákazníků přistoupit k zásadní změně v logistice a skladovém hospodářství.

Dlouhodobá spolupráce s obchodními partnery potvrzuje, že požadavek na rychlý servis a expedici zboží v co možná nejkratším termínu se dlouhodobě drží na přední příčce přání zákazníka. V současné době systém skladového hospodářství umožňuje odbavit objednávky nejdříve následující den po jejich přijetí.

Vzhledem k tomu, že potřeby zákazníků rostou, musí firma, pro kterou je promptní a bezchybná expedice zásadní, růst také a zajistit, aby velikost a vybavení skladu odpovídalo požadavkům, které jsou na ně kladeny.

Výrobky NOARK uložené ve skladu se v průběhu července postupně přesunou do nových prostorů. Přesun si vyžádá několikadenní uzavření skladu a od 7. do 10. července 2017 nebude možné přijímat ani expedovat žádné objednávky.

Od 1. srpna 2017 již budou všechny výrobky se značkou NOARK skladovány a expedovány z nového skladu, jehož fungování externě zajistí firma PST CLC, a. s., v logistickém parku Úžice u D8. Tato firma je v oblasti logistiky a skladování opravdovým profesionálem. Výsledkem této spolupráce bude mimo jiné možnost expedovat objednávky ještě týž den, přesněji do čtyř hodin od zadání přijaté objednávky do skladového systému. Rychlost expedice bude podpořena dvousměnným provozem, použitím skenerů eliminujících chybovost a využitím efektivnější systémové techniky.

Nový systém skladování zboží podpoří flexibilitu a spolehlivost společnosti NOARK Electric Europe, s. r. o., jako dodavatele a obchodního partnera.

Zákaznické oddělení je k dispozici v pracovní dny od 8:00 do 16:30 h na:
tel.: +420 226 203 121, e-mail: infoCZ@noark-electric.com


Vyšlo v časopise Elektro č. 7/2017 na straně 14. 
Tištěná verze – objednejte si předplatné: pro ČR zde, pro SR zde.
Elektronická verze vyšlých časopisů zde.

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021