časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Nezmeškejte příležitost najít na veletrhu FOR ARCH nové obchodní partnery!

17. 8. 2016 | ABF, a.s. | www.abf.cz

V pořadí sedmadvacátý ročník stavebního veletrhu FOR ARCH přinese i letos velmi oblíbená dvoustranná obchodní jednání MATCHMAKING BUSINESS MEETINGS, která uvítají všichni podnikatelé ve stavebnictví uvažující o rozšíření svých aktivit do zahraničí nebo hledající nové obchodní partnery. Pro naplánovaná jednání bude vyhrazen celý čtvrtek 22. září. Bezplatnou online registraci však musejí všichni zájemci podat nejpozději do 10. září.

Veletrh FOR ARCH 2016, který se uskuteční ve dnech 20. až 24. září v areálu PVA EXPO PRAHA, má pro všechny zájemce z řad firem, nákupčích a odborníků z oblasti stavebnictví přichystán již čtvrtý ročník oblíbených dvoustranných obchodních jednání MATCHMAKING BUSINESS MEETINGS. Zde budou moci přihlášení účastníci získávat nové kontakty na evropském trhu a navazovat partnerství se zahraničními společnostmi. Na přípravě těchto B2B jednání se podílí společnost ABF, a. s., společně s Enterprise Europe Network (EEN) při Centru pro regionální rozvoj ČR, a. s.

Naplánovaná jednání se uskuteční v Kongresovém sále ve Vstupní hale II a bude jim vyhrazen celý čtvrtek 22. září, přičemž jednotlivé schůzky potrvají přibližně 20 minut. Oborové zaměření se bude týkat například konstrukčních a stavebních činností, obkladačských a zednických prací, vytápění, komínových sestav, ochrany povrchů, automatizace pro průmysl i domácnosti, dopravy a logistiky, udržitelné výstavby, ekologických budov a modernizace objektů, včetně rekonstrukce památek. Přihlášku, za kterou není vybírán žádný registrační poplatek, je nutné podat nejpozději do 10. září.

Po vyplnění online registračního formuláře si účastníci vytvoří profil, v němž představí sebe, svou firmu a produkty či služby, které nabízejí nebo poptávají. Tento profil se po dokončení stane dostupným pro všechny účastníky. Po obdržení emailu si budou moci sami vybrat partnery, se kterými se chtějí sejít, což díky jednoduchému vyhledávání nezabere více než pár minut. Další podrobnosti, registrační formulář a seznam dosud přihlášených firem naleznou zájemci na internetové stránce http://forarch2016.talkb2b.net/

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021