časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Nejdříve otestovat, teprve pak objednat

25. 4. 2019 | MEWA Textil-Service, s. r. o. | www.mewa.cz

Vyzkoušejte nezávazně pracovní oblečení s kompletním servisem!

Pronájem pracovního oblečení pro zaměstnance je v mnoha podnicích atraktivnější alternativou k jeho nakupování. Kdo si není jistý, zda je tato varianta pro jeho firmu tím pravým, může nyní tyto služby pouze nezávazně otestovat. MEWA nabízí zákazníkům „pronájem na zkoušku“.

Firmy mohou i v této zkušební fázi využívat všechny přednosti kompletního servisu MEWA. Společnost poskytuje oděvy mnoha kategorií podle přání a požadavků zákazníků. Každý zákazník dostane individuálního poradce, který mu pomůže zvolit tu nejvhodnější kolekci. Špinavé oblečení MEWA vyzvedne, vypere a přesně podle domluvy opět doručí zpět. Každý pracovník má k dispozici tři osobní sady oblečení. Jednu nosí, druhou má připravenou čistou a třetí se pere. Každý zaměstnanec vždy obdrží svoje oblečení a cyklus je uzavřen. K vyzkoušení si mohou zákazníci vybrat dvě kolekce. Odolné a spolehlivé oblečení pro řemeslníky z řady Performance nebo z kolekce Dynamic Construct, která poskytuje při práci naprosté pohodlí. Oba oděvy jsou zcela přizpůsobeny požadavkům zákazníků z řemeslnických podniků. Vyznačují se profesionálním vzhledem, pohodlnými střihy a praktickými detaily.

Když tento způsob pronájmu oblečení zákazníky přesvědčí, je možné po tříměsíčním testování uzavřít smlouvu. V opačném případě servis po uplynutí zkušební doby končí. Pro podniky tento systém s sebou nenese žádné riziko.


Vyšlo v časopise Elektro č. 4/2019 na straně 50. 
Tištěná verze – objednejte si předplatné: pro ČR zde, pro SR zde.
Elektronická verze vyšlých časopisů zde.

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021