časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Na Veletrhu AMPER 2012 bude zvolen elektromobil roku 2012

3. 2. 2012 | |

Anketa elektromobil roku, jejíž první vyhlášení proběhne na veletrhu AMPER 2012 v Brně, je vyústěním stoupajícího trendu automobilek o ekologii a úsporná řešení v rámci osobní přepravy. Stále více automobilek dává důraz na ekologii a elektromobilita je jednou z variant, jak jezdit ekologicky a úsporně. Vyhlašovatelem ankety je veletržní správa Terinvest, pořadatel veletrhu AMPER, ve spolupráci s Klubem motoristických novinářů a Klubem elektrotechnických novinářů.

Odborná komise, složená z 5-ti motoristických novinářů, a 5-ti odborných elektrotechnických novinářů, bude 1.veletržní den veletrhu elektrotechniky ,elektroniky, automatizace a komunikace AMPER 2012, který se koná 20.3. -23. 3. 2012 na výstavišti v Brně hodnotit nejen automobil jako takový, ale také progresivní technologie, inovace, a přínos v oblasti elektromobility. Nominované vozy se rekrutují od výrobců automobilů prestižních značek, které již uvedli elektromobil na evropský trh. V rámci veletrhu, se budou moci také návštěvníci seznámit s nominovanými vozy a také si je osobně vyzkoušet.

Slavnostní předání ocenění automobilce, která získá pro rok 2012 titul elektromobil roku, proběhne 20. 3. od 20:00 v prostorách Nové radnice v Brně, kde se bude konat také již tradiční předávání ocenění Zlatý AMPER.

Více informací včetně nominací naleznete na www.elektromobilroku.cz

 

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021