časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Měření vyrobené i spotřebované energie - střídavé i stejnosměrné napětí

11. 2. 2014 | |

Inteligentní elektroměr KW9M disponuje odchylkou pouze 0,5 % a tím se řadí k nejpřesnějším přístrojům v oblasti podružného měření.
KW9M disponuje přehledným 4-řádkovým LCD displejem, možností měřit odběry od 1 mA obousměrně (energie spotřebovaná i vyrobená), možností komunikace po RS485 (Modbus RTU, protokol MEWTOCOL) nebo USB a to vše pro měření střídavého nebo stejnosměrného napětí do 500 V.

Pro KW9M jsou k dispozici měřicí proudové transformátory až do 1000 A a zároveň lze připojit libovolné proudové transformátory typu x/1 A nebo 5 A (sekundární strana).

Eco Power Meter KW9M měří všechny běžně potřebné parametry elektrické energie a díky SW nástrojům (KW Watcher, KW Monitor a KW View), které jsou k dispozci zdarma, je zařízení použitelné jako hotové sofistikované řešení on-line sledování i off-line zpětné analýzy pro nasazení u samostatných strojů či rozlehlých průmyslových podniků.

Dle potřeby je použití Eco Power Metrů vhodné zkombinovat s komunikačními jednotkami jako je Web Server, DLU (Data Logger Unit) či převodník signálu na Ethernet.

Více inoformací ZDE

Panasonic Electric Works Europe AG
www.panasonic-electric-works.cz

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021