časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Kopos Kolín jede opět na AMPER s novinkami

14. 3. 2017 | KOPOS KOLÍN a. s. | www.kopos.cz

Stálým účastníkem mezi vystavovateli na veletrhu je již několik let Kopos Kolín. Na letošním jubilejním 25. ročníku Mezinárodního veletrhu Amper 2017 v Brně bude mít kolínská výrobní firma elektroinstalačního úložného materiálu své místo ve stánku č. P 4.03.

Na více než 180 m2 mimo jiné ukáže novinky pro letošní rok. Bude to např. univerzální krabice KUL 68-45/LD. Splňuje vysoké požadavky zákazníků. Vstupní otvory vyrobené z pružného materiálu zajišťují snadnou montáž, a především utěsnění vložených kabelů a trubek. Zabraňují proudění vzduchu elektroinstalací a jsou vhodné pro nízkoenergetické stavby.

Kopos představí i další inovační produkt, a to bezhalogenovou dvouplášťovou korugovanou drenážní trubku pod označením DUODREN. Je určena pro sběr vody a odvodňování inženýrských a silničních staveb, kolejových těles, vodohospodářských staveb nebo sportovišť. „Vyrábí se ve čtyřech různých řadách perforace a v mnoha barevných variantách. Pro průměry 75, 90 a 110 mm se může dodávat ve formě 50m svitku nebo 6m tyče,“ popisuje produktový manažer Ondřej Johannis.

Vystaveny budou také novinky v systémech do zateplení, elektroinstalační krabice do dutých stěn nebo nový parapetní kanál.

Pro odbornou veřejnost a zájemce chystá Kopos v průběhu veletrhu několik seminářů. Na téma Systémy se zachováním funkčnosti při požáru povede přednášky produktový manažer Václav Musílek. Doprovodný program je připraven i pro návštěvníky stánku Kopos. „Amper je základní jednotkou soustavy SI a těch veličin je jen sedm. Pro nás je tedy výjimečný a velmi důležitý. Tvoří základ pro naše setkání se zákazníky a představení našich novinek. Je začátkem koposáckého roku,“ shledává výhody veletrhu vedoucí marketingu Vlastimil Volejník.

Navštivte KOPOS KOLÍN na veletrhu Amper v Brně od 21. do 24. března 2017 ve stánku P 4.03.


Vyšlo v časopise Elektro č. 3/2017 na straně 62. 
Tištěná verze – objednejte si předplatné: pro ČR zde, pro SR zde.
Elektronická verze vyšlých časopisů zde.

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021