časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Konektory pro průmyslové ethernetové aplikace

8. 2. 2017 | Murrelektronik CZ | www.murrelektronik.cz

Společnost Murrelektronik nabízí nejširší sortiment průmyslových ethernetových konektorů na trhu. Pro kabeláž rozvaděčů IP20, pro drsné průmyslové prostředí IP67 nebo pro přechod z rozvaděče nebo z kancelářského prostředí do „terénu“, u společnosti Murrelektronik naleznete vždy vhodné připojení.

Kabely jsou dokonale přesně přizpůsobeny průmyslovým požadavkům. Přípojky mohou být vyrobeny prakticky v jakýchkoliv délkách a v řadě kombinací (M12 nebo RJ45, přímé, úhlové, 45°, vývod doleva, doprava, nahoru a dolů...) - a sice již od objednávky jednoho kusu. Kabely mají 360° stínění, které zajišťuje spolehlivý přenos citlivých dat. Pouzdro konektoru je kompaktní a prostorově úsporné. Klip na konektoru RJ45 byl značně vylepšena a zacházení s ním je proto velmi jednoduché.

Průmyslové ethernetové kabely společnosti Murrelektronik jsou k dispozici v následujících specifikacích: Cat. 5, Cat. 5e, Cat. 6 a Cat. 6A.

Všechny kabely společnosti Murrelektronik jsou 100 % testovány. To znamená: kontrolují se elektricky z hlediska vysokého napětí, funkčnosti, obsazení kontaktů a zkratu. Tento náročný proces uzavírá vizuální kontrola. Tak jsou plněny vysoké kvalitativní nároky společnosti Murrelektronik.

Nové video dá možnost nahlédnout do výroby konektorů společnosti Murrelektronik:

 Průmyslový ethernet
 Konektory M12 xy kódování

 

Murrelektronik CZ spol. s r.o.

Murrelektronik CZ spol. s r.o.
Průmyslová 762
Stod
333 01
www.murrelektronik.cz

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021