časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Kabelová systémová řešení made by LAPP

2. 4. 2020 | LAPP Czech Republic s.r.o. | www.lappgroup.cz

Výrobní závod LAPP v Otrokovicích poskytuje od roku 2017 návrh řešení a kompletaci kabelových svazků na míru. Sortiment ÖLFLEX® CONNECT (interní název pro kabelovou konfekci) vytváří z jednotlivých komponent funkční celek, který je připraven k finální montáži bez nutnosti dalších úprav.

Nejedná se o žádnou velkosériovou výrobu, ale vysoce specializovanou výrobu přizpůsobující se individuálním potřebám každého zákazníka. Výrobní kapacita umožňuje snadnou montáž kabelových svazků, servokonfekce i energetických řetězů. Každoroční výrazný růst obratu a rozšiřování výrobních kompetencí jsou důkazem toho, že kabelové řešení na míru zákazníky skutečně zajímá.

Kabelová řešení na míru

Aktuálně tvoří významnou část projektů ve výrobním závodě v Otrokovicích zakázky pro zákazníky z oblasti logistických a skladovacích systémů a také pro výrobce obráběcích strojů či vstřikovacích lisů pro plasty. Sortiment ÖLFLEX® CONNECT, který splňuje nejvyšší nároky kladené na kvalitu jednotlivých komponentů a funkčnost celého systému, slouží ke spolehlivému napájení, řízení či komunikaci v různorodých zákaznických aplikacích. Řešení na míru přináší zákazníkům nejen úsporu času a nákladů, ale i zjednodušení procesů a úsporu interních zdrojů.

Konfekcionované energetické řetězy – kompletní řešení pro kabely v pohybu

Společnost LAPP v Otrokovicích nabízí výrobní možnosti, technické know-how, komerční podporu a inženýrské a logistické služby nejen českým a slovenským zákazníkům, ale i všem evropským dceřiným společnostem skupiny LAPP. Významnou zakázkou v současné době je projekt pro LAPP Rusko. Jedná se o dodávku 20 kompletně naplněných energetických řetězů pro nejmodernější jeřábová zařízení s pokročilým řídicím systémem. Délka jednoho řetězu je 50 metrů a je v něm zapotřebí velkého množství kabelů vhodných pro dynamické aplikace v náročných podmínkách. Tyto požadavky vybrané produkty LAPP splňují a díky tomu je celý projekt realizován pouze z komponentů LAPP.

Tiskové materiály LAPP

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021