časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Inženýring bez hranic

29. 8. 2014 | |

EPLAN Software & Services, přední světový dodavatel CAE řešení, přidává při příležitosti třicetiletého výročí založení společnosti ke každému prodanému softwaru EPLAN Electric P8 Professional zdarma licenci softwaru pro fluidní projektování EPLAN Fluid Compact. Tato ojedinělá nabídka platí pouze do konce roku 2014.

Elektrotechnický, mechanický a fluidní inženýring nezadržitelně splývají v jeden kompaktní celek. Projektanti vyžadují vzájemně propojené oborové systémy pro podporu inženýrských procesů, které umožňují transparentní a jednoduché předávání dat mezi jednotlivými obory, stejnou filozofii ovládání a podporu nadnárodního a vícejazyčného vývoje. Produkty, které EPLAN nabízí, tyto požadavky bezezbytku splňují.

EPLAN Electric P8 je software pro elektrotechnické projektování, který podporuje projektování, dokumentaci a řízení projektů elektrotechnické automatizace. EPLAN Electric P8 podporuje různé způsoby práce, od počátečního vytváření grafických přehledů strojů a zařízení přes detailní sestavování schémat zapojení až po práci s projektovými informacemi, a to nezávisle na grafice.

EPLAN Fluid je specializovaný software pro podporu fluidního projektování – od hydrauliky přes pneumatiku, chlazení až po mazání. EPLAN Fluid plně podporuje normy a standardy pro fluidní projektování včetně nejnovější normy ISO 1219. V porovnání s většinou systémů založených převážně na CAD přichází EPLAN Fluid s jedinečnými logickými funkcemi a automatizací, které zrychlují projektování fluidní technologie.

Oba systémy – EPLAN Electric P8 i EPLAN Fluid – zaručují dokonalou dokumentaci projektu a podporují ji i v mezinárodním měřítku. Oba systémy mají navíc stejnou filozofii ovládání a dokážou spolu vzájemně transparentně spolupracovat. Propojení dat z EPLAN Electric P8 do EPLAN Fluid či obráceně je zcela automatické a díky EPLAN platformě je může plně sdílet i fluidní a elektrotechnický projektový tým. Zákazníci tak těží z úspory času, minimalizace chybovosti, přehledné a konzistentní dokumentace, která vede k urychlení procesu vývoje produktu.

EPLAN Software & Service nyní nabízí v České republice po omezenou dobu (od 15. 7. 2014 do 31. 12. 2014) licenci softwaru EPLAN Fluid Compact ke každé zakoupené licenci EPLAN Electric P8 Professional. Smyslem této ojedinělé promo akce pořádané v rámci 30. výročí společnosti je podpora konkurenceschopnosti českých výrobců a projektantů, možnost poskytnout jim špičkové nástroje pro podporu projektování, které zrychlí a zefektivní proces vývoje, a v neposlední řadě i zjednoduší mezinárodní spolupráci.




EPLAN ENGINEERING CZ, s.r.o.

České mládeže 1096
Liberec
460 06
 

Tel: +420 485 161 097
800 444 422 - technická podpora
info@eplan.cz
www.eplan.cz

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021