časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Interiér roku přesouvá termín na září

29. 4. 2021 | INSTITUT BYTOVÉHO DESIGNU | www.interierroku.cz

Po zralé úvaze jsme se rozhodli přesunout termín mezinárodního kongresu Living Forum, v jehož závěru budou už tradičně vyhlášeni vítězové jednotlivých kategorií a absolutní vítěz šestého ročníku soutěže Interiér roku, a to na úterý 21. září 2021. Akce se bude opět konat v pražském Centru současného umění DOX.

Přes poměrně nadějnou epidemickou situaci neprobíhá rozvolňování protiepidemických opatření, ani rychlost očkování tempem, které by nám dávalo šanci udržet standardní rozsah a kvalitu eventu, pokud by se konal předprázdninovém období. Všechny přihlášené interiéry jsou už umístěny na našich webových stránkách a na katalogu stále pracujeme. Ceny pro vítěze navržené designérem Borisem Klimkem a vyrobené sklárnou pana Martina Wichterleho Bomma už čekají na své držitele.

211 PŘIHLÁŠENÝCH INTERIÉRŮ

Do šestého ročníku soutěže Interiér roku je přihlášeno 211 interiérů, které všechny vznikly v roce 2020. „Nejsilněji je zastoupena kategorie rekonstrukce soukromého interiéru, kam se hlásí 52 projektů, ale nepřehlédnutelné jsou také kanceláře se 44 přihlášenými projekty. Mezi skvělými interiéry nechybí ani kostely, školy, obchody nebo hotely. Pro některé restaurace je účast v soutěži v důsledku lockdownu de facto jejich premiéra.“ říká zakladatel a ředitel soutěže Petr Tschakert.

Šestý ročník soutěže Interiér roku je vyhlášen pod záštitou ministra kultury ČR, hlavního města Prahy a starosty městské části Praha 7.

Tiskové materiály INSTITUT BYTOVÉHO DESIGNU