časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Inovativní výroba svorkovnic  – Pošlete nákupčího na Kanáry, zrušte sklad svorek.

25. 6. 2019 | Weidmüller, s.r.o. | www.weidmueller.cz

„Za chvíli jsem v práci, super. Dnes musím objednat ty svorky na ty nové DIN lišty, co nakreslili. To byl zase výtvor, ale napočtvrté jsem to pochopil. Snad je budou mít všechny skladem. Jestli ne, tak teda nevim. Objednávky mi zase zaberou minimálně 2,5 hodiny. A zase toho určitě budu muset objednat mraky ... ty jejich objemové slevy. Pak stovky těch objednacích čísel, ty balíčky určitě opět ve skladu nahážou na hromadu a čert aby se v tom pak vyznal. Na sklad už se to sotva vejde, holt se zase přebytek vyhodí. Kdyby aspoň ten sklad nebyl tak drahý. A pak ta montáž, to budou mít zase kluci rodeo.“

Je Vám to povědomé? S naší službou Configure to Order na dodávku kompletní svorkovnice už tohle nemusíte nikdy více prožívat. Svorkovnice do max. délky 120 cm si včetně značení nakonfigurujete v intuitivním prostředí Weidmüller konfigurátoru (ten je zdarma ke stažení), odešlete do centrální automatizované výroby Weidmüller pod jedním objednacím číslem a do 7, případně 14 dnů podle typu dodávky, obdržíte objednaný počet kompletně sestavených svorkovnic. Po doručení je stačí jen vybalit a namontovat do rozváděče.

Konfigurace sdružovací krabice

Stejným způsobem – automaticky na základě digitálního modelu – libovolně 3D laserem opracujeme naše hliníkové nebo nerezové krabice, vyřízneme libovolný otvor a krabici kompletujeme včetně kabelových průchodek a svorkovnice.

Dodávkou kompletní osazené a označené svorkovnice opravdu výrazně ulehčíme nejen nákupu a skladu, ale i vlastní montáži. Služba Configure to Order přináší i značná zlevnění výroby svorkovnic a navíc budete mít čas soustředit se na Váš core business.

Cestu k efektivní, rychlé a bezchybné výrobě individuálních svorkovnic je robotizovaná centrální výroba v duchu Industry 4.0. Celý proces od nabídky po vlastní výrobu je maximálně automatizovaný, vše probíhá na základě datového digitálního modelu, který dostaneme od zákazníka. Pošli nám data a do týdne nebo dvou, podle typu služby, dostaneš jejich fyzickou podobu – kompletní svorkovnici.

Pro více informací o službě navštivte webové stránky Weidmüller www.weidmueller.cz, kde naleznete i kontakt na příslušného obchodního zástupce ve Vašem kraji.

Staňte se followerem Weidmülleru na Facebooku, LinkedIn a YouTube a nenechte si ujít to nejlepší ze světa průmyslové konektivity.

Tiskové materiály Weidmüller

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021