časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

iNELS v New Delhi

9. 2. 2016 | ELKO EP, s.r.o. | www.elkoep.cz

Hlavní město Indie New Delhi otevřelo dveře modernímu projektu Smart City. A česká firma ELKO EP se uchází o výběrové řízení jako dodavatel výrobků. 

Prestižní zakázka se týká městské části Lutyens. Ta se má proměnit v místo řízené „chytrou“ technologií. Projekt zahrnuje oblast energetiky, dopravy, městských nebo zdravotnických služeb. 

 „Smart technologie jsou v Indii velkým tématem. Náš systém iNELS má v Indii už tři realizace a prostřednictvím nového partnera, s nímž dlouhodobě spolupracujeme, jsme zařazeni do prestižního projektu Smart City. V tuto chvíli vidím potenciál i v našich RF sadách, poptávka po nich stále roste,″ říká ředitel technického rozvoje ELKO EP Boris Kamenický. Jeho několikadenní návštěva Indie zahrnovala jak setkání se zahraničními partnery, tak prezentace systému iNELS BUS, RF sad a školení v této oblasti. 

Indický trh je hodně dynamický. Nejrychleji se rozvíjející světová ekonomika má stále otevřené dveře pro vstup zahraničních společností, čehož se dá využít – pokud máte co nabídnout a jste po všech stránkách připraveni na silnou konkurenci. Holešovská firma je sice na tomto trhu nováčkem, nicméně podepisuje smlouvu s velkou firmou zaměřenou na výrobu a ovládání osvětlení jako systémovým partnerem, a ta má pobočky po celé zemi.

Tiskové materiály ELKO EP

 

ELKO EP, s.r.o.

ELKO EP, s.r.o.
Palackého 493
Holešov
769 01
www.elkoep.cz

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021