časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

iNELS RF Control jako součást elektrických infračervených topných panelů FIRST Heating

19. 2. 2016 | ELKO EP, s.r.o. | www.elkoep.cz

Výčet užití chytrého systému iNELS nekončí. Chcete další konkrétní příklad v praxi? Je to iNELS RF Control jako součást elektrických infračervených topných panelů FIRST Heating. 

Spolupráce českých firem ELKO EP a FIRST Heating, jež započala v loňském roce, nese první ovoce. „Pro FIRST Heating jsme vyvinuli řešení na míru kompletní bezdrátové řízení pro novou generaci topných panelů WIST a BASIC. Nově vyvinutá jednotka pro spínání panelů řady WIST kombinuje mnohaleté zkušenosti obou společností a výsledkem je spolehlivé kompaktní zařízení splňující požadavky, na které jsou zákazníci zvyklí. Tichý chod, vysoká pracovní teplota nebo jednodušší způsob párování s termostatem a dalšími jednotkami k nim jednoznačně patří,″ říká Ing. Jiří Tobolík, produktový manažer iNELS. 

Nové řešení představila firma ELKO EP obchodním partnerům ze Švýcarska, Belgie, Polska, Nizozemí a České republiky na konferenci First Heating Dealers’ Conference v Praze. „Benefitem, který účastníci konference nejvíce oceňovali, je sjednocení ovládacích prvků pro celé portfolio topných panelů do jednoho systému. Díky řešení iNELS RF Control lze pro ovládání panelů WIST i BASIC využít nejen jednotné pokojové termoregulátory, ale i centrální ovládací panel RF Touch nebo aplikaci iHC v chytrém telefonu. Některé topné panely nové generace jsou navíc doplněny o LED osvětlení. I ty jsou do komplexního řešení iNELS zařazeny,″ dodává Ing. Václav Mahdal, obchodní zástupce ELKO EP.

Tiskové materiály ELKO EP

ELKO EP, s.r.o.

ELKO EP, s.r.o.
Palackého 493
Holešov
769 01
www.elkoep.cz

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021