časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Hiconics jedničkou na trhu s pohony

3. 6. 2014 | |

Pekingská společnost Hiconics Drive Technology Co., Ltd., se stala na čínském trhu jedničkou mezi výrobci vysokonapěťových systémů VFD (Variable Frequency Drive). Hiconics nabízí vysoce kvalitní, velmi výkonné, přitom však nízkonákladové a globálně konkurenceschopné výrobky. Do konce roku 2013 prodal Hiconics více než 8 000 sofistikovaných jednotek VFD, a to jak v samotné Číně, tak i v zahraničí.

Výrobky Hiconics jsou exportovány do Ruska, Mexika, Brazílie, Indie, Pákistánu, Vietnamu, Malajsie, Koreje, do zemí Středního východu atd. Tyto výrobky nacházejí široké uplatnění v nejrůznějších průmyslových oblastech, jako např. v hornictví, elektrárenství, petrochemii, metalurgii, při výrobě cementu, jakož i v mořských či městských projektech.

Hiconics nabízí široký sortiment vysokonapěťových systémů VFD, včetně VFD pro obecné použití, VFD s vektorovým řízením, VFD chlazené vodou a VFD s aktivním usměrňovačem.

Společnost Hiconics v současnosti hledá regionálního distributora pro vysokonapěťové systémy VFD v Česku, na Slovensku, v Polsku, Maďarsku …

Hiconics Drive Technology Co., Ltd.
www.hiconics.com
info@hiconics.com

Chcete-li se stát partnerem společnosti Hiconics kontaktujte volejte tel.: +86 10 5918 0173

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021