časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

HELLA má nyní kompletní nabídku 90 mm automobilových LED modulů

15. 8. 2015 | HELLA | www.hella.com

Společnost HELLA se stala prvním dodavatelem modulů pro kompletní osazení přední světlometů vozidel LED zdroji. Dva sdružené moduly přinášejí všech pět základních funkcí předního světlometu a tím poskytují plnohodnotnou alternativu ke starším halogenovým řešením. 

 

Nový LED modul L4060 je k dispozici jako potkávací světla kombinovaná s denním svícením a obrysovým světlem. Tato kombinace zabírá jen velice málo prostoru. Modul je výjimečný také svým výrazným prstencovitým designem, polykarbonátový kryt poskytuje optimální ochranu proti nárazu kamenů a pasivní chlazení eliminuje potřebu náročné údržby. Modul má nízkou spotřebu energie (max. 20 Wattů), a tak napomáhá snižovat emise CO₂ i spotřebu paliva. Modul je vhodný pro provoz ve 12 V i 24 V systémech a má své vlastní integrované elektronické ovladače. Starší 90 mm halogenové moduly tak lze snadno nahradit novou technologii LED. 

Ve druhé skupině modul obsahuje dálková světla (samostatně dodávaná již od roku 2014), mlhová světla a ukazatel směru.  

Výběru správného modulu napomůže konfigurátor na www.hella.com/90mm-modules kde si výrobci náhradních dílů, provozovatelé vozových parků a majitelé sportovních vozů, obytných přívěsů a zemědělských vozidel mohou sami navrhnout nové osvětlení.

L4060 Hella LED

L4060 Hella LED