časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

EPLAN - Vault Connector propojuje elektro a mechanické konstrukce

20. 4. 2016 | EPLAN Engineering CZ | www.eplan.cz

Společnost CAD Studio a EPLAN vyvinuly novou podnikovou aplikaci propojující elektroprojekční systém EPLAN s Autodesk Vault a ERP systémy.

Integrační nástroj EPLAN – Vault Connector propojuje prostředí ECAD systému pro elektroprojekci EPLAN Electric P8 se systémem pro správu dokumentů Autodesk Vault (PDM) a s podnikovými ERP aplikacemi. Nabízí tak jedinečný systém pro úzkou spolupráci pracovníků elektro konstrukce a mechanické konstrukce se správou projektů a schémat v centralizovaném PDM, jednotnou správou mechatronických kusovníků a jejich napojením na obchodní procesy ERP.

„Aplikace EPLAN Electric P8 je uznávaným etalonem nástrojů pro elektrodokumentaci. EPLAN - Vault Connector je nejen u nás ale i ve světě jedinečný nástroj, který propojuje EPLAN se světem CAD a PDM nástrojů Autodesk a usnadňuje konstruktérům online spolupráci s podnikovým ERP systémem“, komentuje Radomír Žvak, obchodní ředitel firmy CAD Studio. „Integrace platformy EPLAN do různorodého prostředí ERP/PDM/PLM zajišťuje transparentnost v procesu vývoje výrobku a umožňuje mezioborovou spolupráci napříč celou firmou s cílem dosažení vyšší efektivity v procesech projektování“, dodává Petr Pospíšil, jednatel firmy EPLAN.

Na uvedení aplikace navázal úspěšný seminář pořádaný společnostmi EPLAN a CAD Studio konané v Jihlavě. Účastníci se mohli podrobně seznámit s přínosy tohoto nového propojení světa elektro a mechaniky. 

Více naleznete na www.cadstudio.cz/eplanvault

Tiskové materíly EPLAN

EPLAN Engineering CZ

EPLAN Engineering CZ
Dukelských hrdinů 654/34
Praha 7 – Holešovice
170 00
www.eplan.cz

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021