časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Electric Power Engineering 2012

17. 2. 2012 | |

Ve dnech 23.-25. května 2012 se v Brně v hotelu Santon koná Mezinárodní vědecká konference EPE 2012 (ELECTRIC POWER ENGINEERING). Jedná se v pořadí již o 13. ročník konference tohoto druhu, zaměřené především na problematiku týkající se energetiky a silnoproudé elektrotechniky v oblasti vědy, výzkumu a praxe.

Cílem akce je vytvořit půdu pro výměnu cenných informací, prostor pro diskuze, navazování kontaktů a společenská setkání pracovníků průmyslu, školství a výzkumných pracovišť zaměřených na velmi dynamicky se rozvíjející obor.

Konferenci v tomto roce pořádá Vysoké učení technické v Brně, Fakulty elektrotechniky a komunikačních technologií, Ústav elektroenergetiky a Centrum výzkumu a využití obnovitelných zdrojů energie pod záštitou svého rektora a ve spolupráci s těmito hlavními partnery:
- Katedra elektroenergetiky, Vysoká škola báňská, Technická univerzita Ostrava
- Československá sekce IEEE - Power and Energy Society
Podrobnější informace týkající se programu, tématických okruhů jednání, ale také možností prezentace firem a celého organizačního zajištění najdete na internetových stránkách konference - http://www.epe-conference.eu/

 

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021