časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Další investice do vývoje: ELKO EP otevře novou zkušební laboratoř

19. 5. 2016 | ELKO EP, s.r.o. | www.elkoep.cz

Společnost ELKO EP, která exportuje do více než 70 zemí světa své spínače, relé a především systém vlastní inteligentní elektroinstalace iNELS, otevře novou zkušební laboratoř pro oblast EMC a elektrické bezpečnosti. Slavnostní otevření se uskuteční ve středu 25. května za účasti generální ředitelky Svazu průmyslu Dagmar Kuchtové.

Holešovská firma si od nové zkušebny slibuje další posunutí funkčních i technických hranic produktů a usnadnění vývoje dalších unikátních výrobků. V této oblasti patří ELKO EP k vůbec nejinovativnějším firmám v oboru elektroinstalací – kdy uvádí na trh prakticky každý měsíc nové vlastní produkty a řešení.

ELKO EP Jiří Konečný„Reagujeme na požadavky zejména zahraničních trhů, kde „inteligentní domy“ prožívají mimořádný boom a uživatelé chytrých aplikací, jimiž dokážou ovládat vytápění, klimatizaci, zavlažování, osvětlení nebo bezpečnost přímo ze svého tabletu či mobilu, vyžadují další a další moduly. Abychom si nadále udrželi pozici jednoho z leaderů trhu, musíme investovat každý rok desítky milionů do dalšího rozvoje naší firmy,“ říká majitel společnosti ELKO EP Jiří Konečný, který zaměstnává téměř tři stovky lidí ve 12 zemích světa.

Nové pracoviště pro výzkum a zkušebnictví umožní například testovat výrobky již v průběhu samotného vývojového procesu a optimalizovat tak parametry již během produkce. Zkušební laboratoř tak doplní v minulých letech otevřenou místnost pro zkoušky regulačních systémů, bezodrazovou komoru či měřicí komoru GTEM.

Slavnostní otevření podpoří svou účastí také generální ředitelka Svazu průmyslu Dagmar Kuchtová, která do Holešova dorazí na 13:30 a stráví v prostorách ELKO EP půldruhou hodinu.

Tiskové materiály ELKO EP

-jn-

ELKO EP, s.r.o.

ELKO EP, s.r.o.
Palackého 493
Holešov
769 01
www.elkoep.cz

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021