časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Composites Europe 2013

27. 8. 2013 | |

Kompozitní materiály, jejich výroba, zpracování a aplikace, inovační produkty a nové technologie, to vše a ještě více lze najít na veletrhu Composites Europe 2013. Mezinárodní veletrh, který se od 17. do 19. září 2013 uskuteční na výstavišti ve Stuttgartu, představí vše, co se týká kompozitních materiálů. Na veletrhu se sejdou mezinárodní vědečtí pracovníci, vývojáři a hlavní činitelé z tohoto oboru. Podle odhadů letos své produkty a postupy představí na ploše o rozloze 20 000 m2 asi 445 vystavovatelů. Počet návštěvníků má dosáhnout jedenácti tisíc. Odhadovaná čísla představují nárůst oproti roku 2012: tehdy se veletrhu zúčastnilo celkem 426 vystavovatelů, kteří se prezentovali 8 040 návštěvníkům.

Součástí veletrhu bude i bohatý doprovodný program: Composites Forum, diskutující aktuální témata oboru, či International AVK Conference jako zahajovací akce. V rámci Product Demonstration Area vystavovatelé představí potenciál a inovační charakter kompozitních materiálů. Vstupenka na Composites Europe 2013 je platná i pro veletrh Hybrid Expo 2013, který proběhne současně a bude zaměřen na hybridní materiály, technologie a stavební komponenty.

Německo patří k nejvýznamnějším trhům pro využití kompozitních materiálů. Na veletrhu se lze seznámit s inovačními a moderními řešeními pro konstrukce budoucnosti pro všechny průmyslové obory, budovy, stavby, větrnou energii, stejně jako automobilovou dopravu, letectví a kosmonautiku.

Česko-německá obchodní a průmyslová komora nabízí předprodej zvýhodněných vstupenek na veletrh Composites Europe 2013. Více informací k veletrhu najdete na: www.composites-europe.com nebo na kontaktní adrese ČNOPK: tscchechien.ahk.de

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021