časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Česko-německá konference „Energetická efektivita budov“

29. 4. 2014 | |

Česko-německá obchodní a průmyslová komora (ČNOPK) pořádá 13. května 2014 v rámci programu na podporu exportu energeticky efektivních technologií (Exportinitiative Energieeffizienz) česko-německou konferenci na téma Energetická efektivita budov. Na programu konference jsou přednášky českých a německých odborníků o snížení energetické náročnosti budov, zateplení budov, izolaci, stavební koncepci nebo klimatické neutralitě budov. Kromě toho se odborníci zaměří i na kontrolu energií a ekonomickou návratnost inteligentních budov a dotační program Nová zelená úsporám 2013-2020. Dále budou prezentovány architektonické příklady německých energeticky úsporných novostaveb.

„Konference představuje ideální platformu jak pro výměnu zkušeností a znalostí českých a německých odborníků, tak i pro zúčastněné firmy, které mají zájem o navázání nových obchodních kontaktů,“ vysvětluje Bernard Bauer, výkonný člen představenstva ČNOPK. Mezi přednáškami se představí jednotlivé německé firmy, které vyrábí řešení a poskytují služby v oblasti energetické efektivity. Poté bude prostor pro diskuzi a individuální rozhovory s německými firmami.
Konference pod záštitou německého Spolkového ministerstva hospodářství a energetiky se bude konat 13. května 2014 od 9.30 v pražském hotelu Diplomat. Je zajištěno simultánní tlumočení do českého a německého jazyka, účast je zdarma.

Více informací na stránkách DTIHK

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021