časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Cenově dostupná zabezpečovací a přístupová elektronika pro rozpoznávání SPZ a obličejů (FCR)

17. 4. 2018 | ELETUR, s. r. o. | www.eletur.cz

Na veletrhu Amper 2018 v Brně představila společnost ELETUR, s. r. o., IP kameru SUNELL s funkcí rozpoznávání SPZ za MOC 9 399 Kč bez DPH a dále elektronickou dveřní kliku FACE s funkcí 3D rozpoznání obličejů za MOC 9 999 Kč bez DPH.

 IP kamera SUNELL s funkcí rozpoznávání SPZDvoumegapixelová IP kamera SUNELL kromě rozpoznávání SPZ zvládá dokonce i oboustranné audio a umí spínat zabudovaný reléový výstup pro otevírání vrat nebo brány. Vyhodnocovací SW je zdarma v ceně kamery. Velkou výhodou je otevřenost celého systému a dostupná dokumentace s CGI příkazy. Navíc je pro vývojáře dostupné SDK. Samozřejmostí je podpora protokolu ONVIF a velice intuitivní prostředí pro nastavení kamery, které je v češtině.

Návštěvníky výstaviště v Brně zaujala rovněž elektronická klika s 3D rozpoznáváním obličejů (FCR). Klika má interní paměť na 100 obličejů a 50 karet. Přístup je možný také zadáním kódu přes dotykový displej nebo přiložením čipu k zabudované MIFARE čtečce. Administraci je možné provádět přes dotykový displej nebo i přes WiFi. V případě potřeby lze pro otevření použít i klasický FAB klíč.

Společnost ELETUR, s. r. o., zajišťuje distribuci, prodej EZS zabezpečovací techniky, CCTV, 4G LTE kamer, profesionálních ACS/EKV přístupových a docházkových systémů, zpravodajské techniky a mnoha dalších moderních technologií.

Další informace na:
ELETUR, s. r. o., Dolní Lukavice 107, 334 44 Dolní Lukavice
e-mail: info@eletur.cz, www.eletur.czwww.apexis.cz


Vyšlo v časopise Elektro č. 4/2018 na straně 42. 
Tištěná verze – objednejte si předplatné: pro ČR zde, pro SR zde.
Elektronická verze vyšlých časopisů zde.

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021