časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Bezpečná vzdálená správa přes Corvina Cloud

4. 5. 2019 | Panasonic Electric Works Europe AG | www.panasonic-electric-works.cz

Corvina Cloud je bezpečné cloudové řešení založené na Open  VPN a SSL, které umožňuje dálkovou správu průmyslových zařízení a systémů. Funguje jako platforma, která usnadňuje správu IIoT kdekoliv na světě.

Bezpečná vzdálená správa přes Corvina Cloud

Jak funguje Corvina Cloud?

Role a aplikace: Corvina umožňuje definovat různé role s různými uživatelskými právy. Jednotliví uživatelé mohou mít různá práva přístupu k různým oblastem a tím získat přehled jen nad daty a procesy, které jsou pro ně relevantní.

Bezpečné připojení: Corvina Cloud je vysoce výkonný server s nejnovějšími otevřenými technologiemi pro správu dat a řídicích toků. Nabízí tedy platformu jako službu (PaaS – Platform as a Service) s tak vysokou úrovní zabezpečení, kterou by bylo jinými metodami možné vyřešit jen velmi obtížně.

Brány a koncové body: Dotykové operátorské panely Panasonic (HMI) fungují jako brány k místní síti (řada HMe, řada HM500, řada HM700). HMI musejí být připojeny k centrálnímu serveru. Všechna PLC společnosti Panasonic, IP kamery a další zařízení připojitelné prostřednictvím Ethernetu nebo RS-232/-485 mohou fungovat jako koncové body, a tudíž být bezpečně přístupné z jakéhokoliv místa na světě.


Vyšlo v časopise Elektro č. 4/2019 na straně 49. 
Tištěná verze – objednejte si předplatné: pro ČR zde, pro SR zde.
Elektronická verze vyšlých časopisů zde.

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021