časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

APF - nejtenčí relé vyrobené v Evropě

3. 4. 2015 | Panasonic Electric Works | www.panasonic-electric-works.com

S uvedením nové verze relé řady APF, posunuje Panasonic Electric Works technologii výkonových relé opět na vyšší úroveň. Řada APF přichází ve dvou provedeních - s rovnými či pod pravým úhlem zahnutými piny – a ve dvou variantách dle materiálu kontaktů - AgSnO2 a AgNi.

S výškou/šířkou pouhých 5 mm je relé ideálním řešením pro náročné aplikace v malých zařízeních. Zahnuté piny sníží výšku relé na neuvěřitelných 5 mm a tak lze tímto elektromechanickým relé spínat 6A/250V AC v aplikacích kde výška je limitujícím faktorem. 

V oblasti materiálu spínacích kontaktů se vývoj také nezastavil a od této chvíle je možno vybírat mezi AgNi a AgSnO2. Speciálně pro aplikace s velkými spínacími a rozpínacími proudy je použití AgSnO2, s jeho vynikající odolností vůči ožehu, ideální. Tímto způsobem lze vyřešit širokou škálu aplikací. Tam kde je požadavkem kombinace velkého spínacího výkonu a malého rozměru je právě relé řady APF s rovnými nebo zahnutými piny ideálním řešením. 

Řada APF je k dispozici v mnoha variantách spínacího napětí od 4,5 do 60 V a zapojení kontaktů. Relé jsou v souladu s bezpečnostními standardy: UL, C-UL a VDE. 

Ať se jedná o termoregulaci řízenou programovatelným automatem, malé zařízení v průmyslovém rozvaděči či jinou aplikaci, kde rozměry jsou klíčovým faktorem, vždy je relé řady APF tou správnou volbou.

Tiskové materiály Panasonic Electric Works

 

Panasonic Electric Works

Panasonic Electric Works
Veveří 3163/111
Brno
616 00
www.panasonic-electric-works.com

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021