časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Agentura CzechTrade zve české firmy ke společné účasti na mezinárodním veletrhu SENSOR+TEST 2018

15. 11. 2017 | PROveletrhy s.r.o. | www.proveletrhy.cz

Veletrh SENSOR+TEST je mezinárodní veletrh senzorů, snímačů, měřicí techniky, diagnostických a zkušebních zařízení. Každoročně se mohou návštěvníci během tří veletržních dnů přesvědčit o tom, že svět kolem nás je plný snímačů a měřicí techniky, bez kterých se žádné moderní zařízení neobejde. Od automobilu, přes soustruh a mobil až po domácí spotřebiče, všude kolem nás je stále více a více senzorů a snímačů.

Veletrh SENSOR+TEST, který se koná 26. - 28. června 2018 v Norimberku, je zařazen do dotačního programu agentury CzechTrade, do OPPIK, projekt NOVUMM KET. Malé a střední výrobní podniky se sídlem, pobočkou či provozovnou mimo Prahu mohou čerpat dotaci z evropských fondů až do výše 90 000 Kč. Povinná výše participace firmy je 50 %. Na veletrhu je organizována společná expozice, která musí mít alespoň 5 účastníků. Stavbu a organizaci společné expozice zajišťuje CzechTradem vysoutěžený dodavatel, v případě veletrhu Sensor+test je jím společnost MLT s.r.o. Dodavatel zajistí expozici na klíč. Příklad: participuje-li firma na společné expozici plochou  9qm, činí její nálady 54 tisíc Kč. V případě zájmu o zaslání detailní nabídky kontaktujte osoby uvedené níže. Samozřejmě je možné zvolit si plochu jak menší, tak větší.

Zájemci se mohou hlásit do 11. prosince 2017 na níže uvedených kontaktech.

V případě dotazů týkající se veletrhu či společného stánku kontaktujte zástupkyni veletrhu paní Terezu Tůmovou, tel.: 775 663 500, info@proveletrhy.cz.

Dotazy k dotaci zodpoví zástupkyně agentury CzechTrade paní Eva Novotná, tel.: 224 907 512, eva.novotna@czechtrade.cz.


O veletrhu SENSOR+TEST

Nomenklatura:

  • Senzory, senzorové prvky a systémy, senzorické mařící přístroje, služby, výzkum a vývoj pro senzorové technologie
  • Měřící systémy, přístroje a komponenty, software
  • Měřicí a zkušební technika pro automobilový/letecký průmysl, kontrola materiálů a kvality, speciální měřicí a zkušení zařízení podle přání zákazníka
  • Laboratorní technika, přístroje pro kalibraci, analýzu a zkoušení
  • Kalibrovací systémy

Struktura návštěvníků:

Odborníci, vývojáři a pracovníci s rozhodovací pravomocí ze všech oborů, ve kterých musí být technické měření kontrolováno, testováno nebo sledováno, využívají každoročně veletrh Sensor+test jako platformu, kde se mohou seznámit s aktuálním Know-How a trendy.

Návštěvníci přichází z oborů:

Výrobci strojů a zařízení (26%), dodavatelé pro automobilový a letecký průmysl (22%), consulting a služby (7%), zdravotní technika (5%), informační technologie (4%), energetika (2%), chemie a farmacie (1%), jiné obory (18%).

Více na www.sensor-test.com

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021