časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

50 let vášně pro frekvenční měniče

18. 10. 2018 | Danfoss Drives | http://drives.danfoss.cz

2018 je pro společnost Danfoss Drives speciální rok a milník v její historii. Před padesáti lety byl Danfoss první společností, která vyráběla frekvenční měniče ve velkém. Od té doby je Danfoss předchůdcem v technologii frekvenčních měničů a digitálních řešeních, která umožňují zákazníkům prosperovat ve světě, který se rychle mění.

Hrdí na naši minulost

Danfoss Drives je společnost, která dělá věci jinak. Je jedinečný v tom, že se vždy 100% zaměřoval na vývoj, výrobu a dodávku frekvenčních měničů. Od roku 1968 bylo jeho portfolio vysoce kvalitních, aplikačně optimalizovaných produktů a služeb navrženo tak, aby maximalizovalo výkon procesů, šetřilo co nejvíce energie a minimalizovalo emise.

Uznáním potenciálu nezávislosti konektivity, motorů a systémů, Danfoss Drives dává zákazníkům možnost optimalizovat jejich systémy a schopnost vybavit jejich měniče tak, aby zajistili, že navrhují nejlepší řešení frekvenčních měničů bez kompromisů a nacházejí optimální výsledek pro jejich výzvy.

Upřednostňující přítomnost

Padesátileté výročí je čas pro oslavu. Nastává ale také čas znovu potvrdit závazek společnosti svým zákazníkům a partnerům a ukázat, jak se Danfoss neustále vyvíjí. Společnost uznává a řeší megatrendy, které ovlivňují dnešní svět, a tak inovuje technologii, která se například zabývá změnou klimatu, pomáhá vyrovnat se s rychlou urbanizací, poskytuje úspěšné a udržitelné řízení vod a odpadních vod a překonává zpoždění mezi výrobou a spotřebou energie. Navíc nejnovější trendy v oblasti automatizace a připojení umožňují společnosti Danfoss měnit způsob, jakým funguje, aby dale posílil úspěch zákazníků a poskytl dokonalý digitální zážitek.

Zaměření na budoucnost

Využívající dekády zkušeností, Danfoss Drives je nadšený pro budoucnost. V roce 2025 se odhaduje, že více než 5 miliard lidí (více než 50% odhadované populace) bude přímo nebo nepřímo využívat ve svém každodenním životě výhody, které Danfoss Drives poskytuje. Instalovaný základ frekvenčních měničů pomůže ušetřit roční ekvivalent 60 hodin globální spotřeby energie.

Danfoss Drives existuje již 50 let, a přesto doufá, že vize a vášně společnosti a jejích zaměstnanců jsou stále stejně svěží, jako byly v roce 1968. Při oslavách svého úspěchu bude Danfoss Drives i nadále usilovat o čistou vodu, čistý vzduch, čistou energii a čistou budoucnost.

Tiskové materiály Danfoss Drives

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021