časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

23. mezinárodní konference "Měřicí technika pro kontrolu jakosti"

18. 12. 2012 | |

Česká metrologická společnost připravuje 23. mezinárodní konferenci Měřicí technika pro kontrolu jakosti s výstavou měřicí techniky.

Datum konání: 11. a 12. března 2014
Místo konání: kongresové centrum PRIMAVERA, Plzeň, Nepomucká 1058/128
Mapa: http://www.primaverahotel.cz/hotel/poloha/

Česká metrologická společnost pořádá již 23. ročník mezinárodní konference Měřicí technika pro kontrolu jakosti, tentokrát s mottem: Přesná měření – základ kvality. Jejím cílem je seznámit účastníky s moderními měřicími přístroji a metodami používanými ve strojírenství, automobilovém průmyslu, elektrotechnice, metalurgii, v opravárenských a dalších průmyslových závodech při kontrole kvality výrobků a výrobních procesů. V programu konference bude zařazen také workshop na aktuální témata.

Konference je spojena s rozsáhlou výstavou měřicí, kontrolní a zkušební techniky pro měření délek a navazujících veličin, negeometrických veličin, pro zkoušky materiálu, pro systémy k řízení a kontrole technologických procesů, informační systémy metrologie a řízení kvality a pro kalibraci měřidel. Akce je určena pracovníkům útvarů řízení kvality, technické kontroly a metrologie, metrologických laboratoří, pro zkušební techniky, technology a konstruktéry.

Více informací na www.csvts.cz/cms

 

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021